Zuza, mimo, że nie przepadam za aktorką którą wciela się w tą postać... No i Patrycja też jest spoko :) W sumie każda z nich jest inna, ale wszystkie fajne :)
Inga jest bardzo fajna i póki co to jej historia podoba mi się najbardziej...ale pozostałe dziewczyny też lubię
Zgadzam się, Patrycja z nich wszystkich jest najbardziej pozytywna i normalna. Inga mdła, Anka no cóż... a Zuza ok, chociac ma jakieś problemy emocjonalne :P
1.Anka2.Inga3.Patrycja. ,a zuza jest u mnie poza klasyfikacja,bo jest najbardziej irytujaca,chamska i pusta postacia w tym serialu Nawet maz i corka anki tak mnie nie wkurzaja .Po prostu nie cierpie ludzi,ktorzy sami robia sobie problemy,choc maja wszystko i nie lubie zadufanych w sobie bab na wysokich stanowiskach,ktore udaja,ze maja klase,a tak naprawde sloma z butow im wystaje Ona to typowy ,stereotypowy ,bezwzglwedny sloik ,ktory przyjechal do Wawy robic kariere za wszelka cene .Nie rozumiem ,co widza w niej faceci,to raczej jakies cioty ,bo prawdziwy facet nie potrzebuje drugiego faceta w zwiazku .Poza tym irytuje mnie maniera aktorska odtworczyni tej roli .Natomiast Anka jest sympatyczna ,dobra kobieta , ktora ma wartosci moralne i prawdziwe,zyciowe problemy,a nie tylko numerki z pracownikami w windzie, i granie na uczuciach porzadnych facetow,jak zuza. Wiem,ze Anka moze wydawac sie niemota dla wielu filmwebowiczow,ktorzy w swoim zyciu sa bezwzgledni i agresywni ,ale ona jest po prostu w potrzasku Jej wlasna rodzina,bliskie jej osoby sa przeciwko niej Nie ma u nich respektu,ani szacunku dzieki swojej wrednej tesciowej i mezusiowi,ktorzy ponizaja ja na kazdym kroku i poklazuja,ze maja za nic jej zdanie ,a do tego robia z niej ta,ktora wszystkiemu jest winna( jaK TO ZROBIL JEJ MEZUS I TESCIOWA PO JEJ WYPADKU,ZDRADA USZLA MU NA SUCHO,A WSZYSTKO SKUPILO SIE NA JEJ WZPADKU PO ALKOHOLU) Trudno wybrnac z takiego gowna ,zwlaszcza ,jesli to trwa od lat
Totalnie się z tobą nie zgadzam. Ja najbardziej lubię Zuzę i absolutnie nic do niej nie mam. Uważasz że lepiej być takim kimś jak Anka? Czyli osobą która totalnie nie umie sobie radzić z problemami? Bardzo wątpię.
Zuza ma swoje zdanie, charakter jest pewna siebie i za to ją podziwiam. Naprawdę chciałabym być taka jak ona.
Z twojej wypowiedzi wynika, że nie lubisz kobiet, które robią karierę. Nie wiem czy jesteś facetem i masz takie dziwne przekonanie czy kobietą i po prostu jej zazdrościsz?
Naprawdę nie chce na ciebie najeżdżać ale ty także po niej pojechałaś i to moim zdaniem zbyt ostro.
Hehe nie,nie zazdroszcze bezwzglednym karierowiczom pochodzacym z malych miast,nawet tym wyimaginowanym ,raczej im wspolczuje ,bo reprezentuja soba zyciowa pustka i plycizne ,ich jedyna wartoscia jest kasa ,wladza i pogarda dla tych,co maja gorzej Ona jest chamska,a jej postac promuje zimne,antyrodzinne nastawione tylko na kariere i agresywnie brnace do przodu babiszony Jej postac Indze czy Ance to piet nie dorasta Do tego gardzila i wstydzila sie swojej matki , bzykala sie po windach z pracownikami ,rzeczywiscie wzor do nasladowania ,ale dla jakichs pustych lasek Poza tym ja nie utozsamiam sie w przeciwienstwie do ciebie z postaciami z serialu i nie mam pragnienia bycia zadna z nich Poza tym gdyby zuza byla dobra przyjaciolka to pomoglaby Ance,ma przeciez takie znajomosci itp Anka nie jest osoba ,ktora nie umie sobie radzic z problemami,tylko osoba osaczona przez zlych ludzi,nawet taka zuza wymieklaby ,gdyby byla w jej polozeniu .Podziwam Anke za to,ze nie jest agresywna,zawsze jest mila i usmiechnieta,mimo,ze ma takie problemy To dopiero sztuka . Ale co wy,ludzie bez prawdziwych problemow,mozecie o tym wiedziec,najlepiej bezmyslnie krtytykowac Kazdy jest inny ,nie kazdy jest chamem rozpychajcym sie lokcaimi ,do tego zbyt pewnym siebie ,jak zuza .Np taka szefowa Ingi nie jest taka wiesniara jak Zuza ,a tez zrobila kariere. Watek zuzy i jej problemy dla ludzi z prawdziwymi problemami jest po prostu smieszny i zenujacy Widac ten serial ogladaja bezrobotne ,skoro tak marza o tym by robic kariere jak zuza
Zuza zrobiła karierę, ale na pewno nie jest pusta i chamska- jest błyskotliwa i ineteligentna, wrażliwa, tylko zwyczajnie boi się okazywać uczucia,(nie ona pierwsza i nie ostatnia). Powód jej relacji z matką jest ukazany bardzo jasne, nie ma nawet o czym dyskutować. Czasem ma za mało taktu, szybciej powie niż pomyśli i sprawia drobne przykrości najbliższym, ale to nie chamstwo, a temperament. A Anka owszem, ciepła, wrażliwa i z mnóstwem problemów, ale obarczanie winą za jej sytuację " złych ludzi, którymi jest osaczona" jest bardzo naciągane. Owszem, ci ludzie są w dużej mierze przyczyną jej problemów, ale już trwanie w tym bagnie, to wina samej Anki, jej biernej postawy. Jasne,ze to nie jest łatwe, ale powinna działać, aby się z tego wyrwać . Mam nadzieję,że się ogarnie w nowym sezonie:)
Ja najbardziej lubię Zuzę. Uważam, że jej wątek jest najciekawszy i zawsze dużo się u niej dzieje. To prawda, może czasami jest nieco przemądrzała ale wole takie bohaterki od tych które nie radzę sobie z problemami. Tam ktoś pisał, że Zuza irytująca, chamska i pusta. W ogóle się z tym nie zgadzam. Jeśli mam być szczera to ja nawet zazdroszczę Zuzie, ponieważ ja taka nie jestem w życiu. Ona umie sobie ze wszystkim radzić i zawsze wie co powiedzieć. Potrafi być także wspaniałą przyjaciółką i jest co najważniejsze wierna swoim racjom. Nikt nie sprowadzi ją na złą drogę, udowadnia to fakt, że mając matkę alkoholiczkę sama nie popadła w żadne używki. Naprawdę bardzo podziwiam ją za to, że w tych trudnych chwilach się nie załamała i jest teraz tym kim jest.
Zdecydowanie Zuza jej postać jest niesamowita- te teksty ... :) wymiata ... daje tyle barwy temu serialowi :)
rzeczywiście teksty o ch..ach i inne wulgaryzmy z ust zuzy robia wrażenie.... Nie wiem,jak można się zachwycać taką prostaczką. Żenua.
Jej wątek ciekawy??? buhaha To,ze zachowywała sie jak dziecko i nie umiała zdecydowac sie ,ktorego faceta wybrac i czy bzyknac sie z kolegą z pracy w windzie czy nie ,podczas gdy Anka ,Patrycja i Inga mialy naprawde poważne problemy było żenujące .
moze i te wulgaryzmy raza ale jak ona cos powie to jest smiesznie i napewno wprowadz zabawnych sytuacji wiecej niz Anka czy Inga ...
a nie pomyslas o tym, ze wlasnie taka postawa i zachowanie zuzy jest konsekwencja jej dziecinstwa, trudnych kontaktow z matka i sposobem, zeby odepchnac od siebie ludzi, ktorzy moga ja zranic? ci, ktorzy znaja zuze wiedza, jaka jest naprawde i nie biora do siebie uszczypliwych komentarzy, wiedza, ze ona w ten sposob okazuje swoja troske
Anka the best! Stużyńska gra szalenie przekonywująco. Uwielbiam jej wątek, jest chyba najbardziej zbliżony do rzeczywistości... Takich Anek, o podobnych problemach jest mnóstwo.
Patrycja i Zuza mają świetne charaktery. Patrycja jest "swojska", Zuza bezkompromisowa. Fajnie napisane i zagrane role!
Anka i jej problemy są bliskie wielu kobietom. Jest miła, dobra... za miła i za dobra - szczególnie wobec męża. Jednak wzbudza sympatię.
Ale Inga... jest moim zdaniem oderwana od pozostałych dziewczyn. Ba, nawet oderwana od serialu. Zacznijmy od tego, że ma osobowość ziemniaka :> Dostała w scenariuszu absurdalny życiorys niczym z serialu kryminalnego, który najwyraźniej ba nadrabiać braki w charakterze (ew. brak charakteru). Nie wiem czy Socha jest dobrą aktorką, ale takiego braku werwy nie widziałam chyba w żadnej z jej ról.. Oczy "zbiedzonego kotka" w 80% scen nie przemawiają do mnie.
Anka. Ja tylko czekam zmiażdży tego pedałka mężusia. Dz*ka recepcjonistka też powinna dostać po ryju.
Najbardzije lubię Ankę, jest najbardziej naturalna i chyba najbardziej życiowa.
ja lubie wszystkie, wszystkie sa fajne
szkoda mi Anki, bo jak widac maz jej sie trafil wiadomo jaki, a w rodzicach tez nie ma wsparcia
Patrycja i Zuza bezapelacyjnie najlepsze! Anka jest w porządku, mam nadzieję, że się zwiąże z Krzysztofem i dokopie durnemu mężulkowi. Inga - nie wiem dlaczego, ale jej nie znoszę. jest strasznie flegmatyczna i nieporadna.
Socha właśnie taka jest,dlatego jej postacie wyglądają jak wyglądają......np Zuza z Na Wspólnej Inga
a no właśnie :) dlatego za nią nie przepadam. Anity Sokołowskiej też nie lubiłam do tej pory, ale za rolę Zuzy zapunktowała u mnie :)
to tak jak u mnie wcześniej jej gra mnie irytowała,ale rola Zuzy pasuję do niej idealnie:)