PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19745
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

1x13 + 2 sezon !

ocenił(a) serial na 10

Ostatni odcinek jest super. Wszystko ma swój klimat i wgl. Ponoć drugi sezon ma być na wiosnę :/

sEbix13

Kurcze jak tu do wiosny wytrzymać ;/ zakończenie normalnie takie jak ostatnio brakowało. No ciekawie się zapowiada co dalej będzie.

ocenił(a) serial na 9
adamo001

Również oglądałam już dziś premierowy odcinek i zgadzam się z Wami. Ostatni odcinek był mega!
Szkoda mi tylko tej Ingi ale cóż przynajmniej coś sie dzieje ;P zaskoczyła mnie również matka narzeczonego Patrycji ;/ końcówka- wypadek nieżle zagrany w porównaniu do wypadków z innych filmów :) Myślę, że szybko się wyjaśni, że to nie Inga miała romans z mężem Anki, chociaż.... kto wie może właśnie będzie się to ciągnęło i żadna z przyjaciółek nie będzie chciała wysłuchać tłumaczeń Ingi ;/ Z niecierpliwością czekam na kolejny sezon :) ale zanim on będzie :( Bardzo przyzwycziłam sie do oglądania odcinków ehhh

ocenił(a) serial na 7
madzia124

zgadzam się, super to nakręcili, na wysokim poziomie jak na polski serial, szkoda Ingi ale ktoś musiał ucierpieć, nigdy bym nie przewidziała takiego obrotu sprawy, czekam do wiosny!!!!

madzia124

Tak a m.in. wypadek Hanki Mostowiak xD

ocenił(a) serial na 7
madzia124

Wypadek w ostatnim odcinku "Przepisu na zycie" tez byl dobry :)
A dzisiejsza scene cofalam chyba z 5 razy ....

użytkownik usunięty
sEbix13

Tak myślałam, że zakończą sezon w najciekawszym momencie ;/ I teraz trzeba czekać do wiosny ;/ Specjalnie tak zrobili ;P
Zakładam, że przez cały drugi sezon Inga będzie próbowała wytłumaczyć dziewczynom jak było naprawdę, ale one nie będą chciały słuchać. Anka zapewne przeżyje (może będzie miała lekką amnezję), mężuś będzie jej nadskakiwał (albo i nie), Zuza będzie się starała zapomnieć o lubym, a Patrycja będzie musiała uważać na spiskującą poza jej plecami przyszłą teściową. Zapowiada się ciekawie :)

ocenił(a) serial na 7

A Paweł jest zakochany w Indze , masakra !!!

Nie wytrzymam do wiosny ... :(

ocenił(a) serial na 7
paktofoniczka

a to juz pewne ze na wiosne ma byc 2 sezon ? :P:P bo jak tak to mimo iz sie nie moge doczekac to sie bardzo ciesze bo polubilam ten serial o dziwo choc polskich seriali zbytnio nie ogladam :P
dobrze ze nie trzeba czekac naprzyklad rok jak w przypadku gry o tron wiec dobre i to :P

mam nadzieje ,ze 2 sezon rozkręca fajnie ale ze zostanie fajny klimat i przez caly sezon Inga nie bedzie musiala udowadniac ,że nie miala romansu z mezem przyjaciolki tylko wyjasni sie to szybko :P

ocenił(a) serial na 7
Open_W

Tak, w marcu. No, ale niestety też tylko 13 odcinków :// Jednak laski miałyście racje! co do Pawła... :) Ale nie wierzę, że ani PAtrycja ani Zuza Ingi nie wysłucha. Kurna są przyjaciółkami, powinny.. Ja obstawiam, że sprawa z Ingą dość szybko się wyjaśni. Anka wyjdzie cała i zdrowa. A Zuza?... Dostanie po łubie od Patrycji i sama dojdzie do wniosku, że musi dać Wojtkowi szanse. Bo co? ot tak zapomni?... A Wojtek? po prostu odpuści? To by znaczyło, że tak naprawdę ani przez chwilę mu nie zależało i tylko utwierdziło Zuzkę w przekonaniu, że dobrze dziś zrobiła... PS. Ja chcę marzec!.. ^^ (;

ocenił(a) serial na 3
CytrynOOwkaxD

Zuza jest urocza jak nie chce być z Wojtkiem :) Też mam nadzieję, że nie zrobią takich jaj, że Inga będzie się cały sezon tłumaczyć... I powinno być więcej Doroty! Ona jest taaaka kochana... ;)

ocenił(a) serial na 7
dorka120

Chce, chce tylko jeszcze o tym nie wie.. :] A ja coś przypuszczam, że ją Andrzejek w dupę za przeproszeniem kopnie... Kto wie czy nie w nim Inga teraz będzie miała jakieś wsparcie?... Ale mogę się mylić :)

ocenił(a) serial na 9
sEbix13

Inga musi być z Rafałem! Albo z Pawłem, jak on się zmieni na lepsze. Wiem, wiem że nie pasują do siebie, ale jakoś ładnie razem wyglądają <3

Sovbedlly

Ładnie? Okropnie! W ogóle do siebie nie pasują. Ona nawet ładna, a on gruby i brzydki.

ocenił(a) serial na 7
Lily303

ja chcę, żeby wrócił Piotr z Olą, Inga mi tylko do niego pasuje, bo z Rafałem to bardziej przyjaciele
a co do dziewczyn to powinny wysłuchać Ingi tym bardziej że wcześniej z nimi rozmawiała jaki jest Paweł

ocenił(a) serial na 3
Sovbedlly

Pewnie jestem nienormalna, ale nawet się z Tobą zgadzam :) chociaż bardziej mi pasuje Inga do Rafała. Ale muszę przyznać, że lubię Pawła, i Dorotę, i Grzesia, męża Oliwii ;) A według mnie Anka jest strasznie wkurzająca z tą swoją "idealną" rodzinką...