PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19745
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki
marajka

Co jest obleśne jakbyś mogła sprecyzować?

adamo001

oni razem. i nie mam na mysli roznicy wieku bo to nie przeszkadza, ale ona taka ciotka klotka po prostu z nim nie pasuje. obrzydzily mnie ich pieszczoty

marajka

No wg mnie tez nie pasują do siebie i ogólnie nudny watek

ocenił(a) serial na 8
adamo001

Ja ich lubię, za to Zuza i Jerzy?! to jest dopiero obleśne

Alvidaa

na początku też dziwnie mi się na nich patrzyło, tzn. na Ankę i Maćka, ale się przyzwyczaiłam i dobrze im życzę, choć nie mogę zrozumieć co taki młody chłopak widzi w dojrzałej kobiecie z trójką dzieci, pewnie chowa jakiegoś trupa w szafie

a miłości Zuzy i Jerzego nie kupuję

ocenił(a) serial na 8
magdanm

Dla mnie przesadzają z Zuzą. Taka wielce zakochana w Wojtku była a ledwie kogoś poznała to znów zakochana. Była moją ulubiona bohaterką, ale oprócz jej śmiesznych tekstów nic mnie w niej nie bawi,

Alvidaa

mam tak samo, chyba już jej nie lubię, a była moją ulubioną bohaterką

ocenił(a) serial na 8
magdanm

Zrobili z niej kobietę skaczącą z kwiatka na kwiatek. Im więcej sezonów tym więcej kombinowania i coraz gorszych pomysłów.

ocenił(a) serial na 5
Alvidaa

Kobietę poszukującą... może to jest zabieg, żeby za kilka sezonów zrozumiała, że kocha Wojtka?

ocenił(a) serial na 8
laleczka874

Taki zabieg chyba zastosowali w przypadku Anki i Krzysztofa ;) Czuję, że już niedługo będą razem ;) W sumie szkoda, bo to byłoby standardowe rozwiązanie, a przecież istnieją pary, w których kobieta jest o kilka lat starsza od swojego faceta i tworzą wspaniałe, trwałe związki ;)

ocenił(a) serial na 8
malami132

Ja np wolała bym Maćka dla Anki. Teraz jestem mega do tyłu z odcinkami, ale dobili mnie z Zuza i Jerzym, w ogóle Wojtek pojawił się w 5 sezonie czy nie?! Idealna była z nich para...

ocenił(a) serial na 8
Alvidaa

Ja również wolę Maćka :) Nie pamiętam czy w początkowych odcinkach się pojawił, ale z biegiem akcji jego postać zniknęła na dobre.

ocenił(a) serial na 8
malami132

Bez niego to nawet nie chce mi się serialu oglądać ;/

marajka

popieram ten temat

ocenił(a) serial na 5
marajka

Obleśne ? Co wtym obleśnego ? Zauroczenie !

marajka

ja odbieram to "zauroczenie anką" raczej jako działania to taki wolontariat...

ten łepek coś ukrywa, za idealny - podobnie jak ten ingi dentysta

urga

Tez myśle ze to będzie dla niej działanie terapeutyczne żeby i tak skończyć na ślubnym kobiercu z Krzysztofem

marajka

dla mnie krzysztof jest obleśny, wiadomo, nie każdy jest przystojny, nie jego wina, ale mógłby schudnąć albo coś zrobić z włosami

ocenił(a) serial na 7
marajka

anka jak anka, ale ten gość rzeczywiście oblech
ma dziwny uśmiech

frotka_w_ultraviolecie

No tak, bardziej on jest oblesny na swoj dzwny sposob albo zniesmacza mnie w duecie z Anka. Krzysztof niby jest oblesny doslownie, ale z Anka pasuja

ocenił(a) serial na 5
frotka_w_ultraviolecie

Bo ona powinna być z tym kolesiem z klubu aa... A Maciek może startować do jej córki.

ocenił(a) serial na 5
laleczka874

Do Maćka zacznie startować kumpela Julki , brzydula taka , nowy odcinek już na ipli.

nathalie34

no dokładnie xd oglądałam juz. Bezczelna gówniara ! Ta Anka to powinna jej nagadać i wygonić na zbity pysk a nie...cos tam mruknęła i po sprawie. Ale dobrze przynajmniej że Maciek narazie nie odwzajemnia zainteresowania. Zobaczymy co bedzie dalej xd Maciek jest fajny i przystojny
<3

ocenił(a) serial na 5
alexandrax123

Dokładnie , wygoniłabym tą brzydulę natychmiast , bezczelna , te teksty. Maciek chyba jest na tyle rozsądny że nie da się omamić tej pannicy.

nathalie34

albo tylko narazie taki jest. zobaczymy póżniej xd ale mam nadzieje że anka pogoni tę małolatę ! gdzie czytałam że julka sie obrazi i chyba do ojca sie wyprowadzi, ale nwm czy to prawda xd ?

ocenił(a) serial na 5
alexandrax123

Było że w następnym odcinku będzie że jak Anka przyjdzie do Maćka na lekcje jogi , recepcjonistka odpowie jej że jakasś dziewczyna zamówiła prywatne lekcje ,że są w szatni, mam nadzieję że to nie ta wredna gówniara. Mam nadzieję również że uczucie Maćka jest szczere w stosunku do Anki , dość już wycierpiała.

nathalie34

obawiam sie że to własnie bedzie chodziło o tę gównirę xd przykro :(