PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19745
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

Czytałam gdzieś że Anka rozstanie sie Maćkiem. Ale to dobrze. Moim zdaniem on jest dla niej za młody. Nie pasuja do siebie. Ona ciągle się dziecmi opiekuje i wgl. A on taki przystojny, ma branie u młodych dziewczyn :)
A pod koniec 5 sezonu podobno Anka wroci do Pawła. I dobrze! Ja się cieszę, bo moim zdaniem ten związek ma jeszcze szansę. I może to Julkę zadowoli :) Paweł też się przekonał że młode kobiety to nie najlepszy pomysł i że Anka jest jednak najbardziej odpowiednia :) Zycze im szczęścia :) !!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
alexandrax123

Moim zdaniem szkoda Anki dla tego drania, powinna byc z tym z klubu aa

ocenił(a) serial na 8
alexandrax123

Anka wróci do Pawła ?! Chyba scenarzyści upadli na głowę !!! Po tym jak ją traktował, obrażał, zdradzał, wrabiał w jakieś afery byleby jak najwięcej ugrać na rozwodzie, wpędził ją w nałóg alkoholowy... można wymieniać bez końca.. traktował ją po prostu jak szmatę, więc nie wiem jak można kibicować takiemu związkowi. Anki nie mogło spotkać nic lepszego niż ich rozwód. Dzięki temu zaczęła po prostu żyć.

malami132

ale to ze do siebie wróca to swiadczy o tym ze anka tego tez chce, przeciez nikt jej na sile nie smusza. moze po prostu cos jeszcze czuje do pawła i chce mu dac szanse?

ocenił(a) serial na 8
alexandrax123

Skoro scenarzyści wymyślili sobie, że nagle Anka będzie chciała do niego wrócić, to dla mnie jest to totalna głupota. Wrócić z własnej, nieprzymuszonej woli do kogoś, kto ją poniżał na każdym kroku? Nie wiem gdzie niby jeszcze ta resztka uczuć do Pawła, który był dla niej zwykłym dupkiem. Bardzo naciągany wątek. Tym bardziej teraz, kiedy jest w pełni samodzielna, prowadzi swój biznes i w końcu wie, że istnieje jakieś życie poza czterema ścianami domu.

malami132

no dobra, przekonałes mnie :) masz racje- to żenada !!!! :)

alexandrax123

Jej mina kiedy to powiedział mówi, że chyba się nie zgodzi. W każdym razie mam taką nadzieję. Może też być tak, że się z tym Maćkiem rozstaną, ale po jego powrocie się zejdą.

ocenił(a) serial na 9
malami132

Popieram w 100% nie wiem jakie są argumenty za tym że to dobry pomysł żeby do siebie wracali :O

alexandrax123

Paweł chce, żeby Anka do niego wróciła, ale nie oznacza to, że się zgodzi :)