PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19745
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

moim zdaniem super, szok że ludzie tak nisko ocenili

TranceAddict91

A co Cię w nim tak zachwyciło? Bo moim zdaniem nie jest wart uwagi ;)

immortelle1

Po prostu ma w sobie to coś:) Jest dość zabawny i oryginalny (jak na polskie seriale)

ocenił(a) serial na 7
TranceAddict91

Dokładnie ma to coś :) jakoś nie mogę doczekać sie następnego. Oby bez zmian

dropsik417

Odczuwanm to samo cos w sobie pozostawia a niektorymi fragmentami mozna sie nawet delektowac dluzej.

TranceAddict91

Ja się nastawiałam na kiczowaty badziew w stylu Klubu szalonych dziewic, a tu miłe zaskoczenie! Serial przyjemnie się ogląda, bohaterki sa fajne i można je od razu polubić, dialogi są lekkie, sprawne i zabawne! Na pewno będę go dalej oglądać

ocenił(a) serial na 7
milenasy

probowalam ogladac Klub Szalonych Dziewic, ale zamiast gapic sie z zapartym tchem w ekran, moj wzrok bladzil po scianach. Kompletnie mnie nie wciagal, a nudzilam sie jak dziecko na Panu Tadeuszu ...

TranceAddict91

Mnie też sie podoba :) Lekki i przyjemny. Na odstresowanie :) Facet Liszowskiej ma fajny głos :D Szkoda tylko, że ją tak kiepsko ubierają i dodają 15kg. Sokołowska idealnie dobrana do roli, reszta zresztą też :)

TranceAddict91

serial bardzo fajny, lekki, przyjemny, nawet wciągający, idealny żeby się trochę zrelaksować i odmóżdżyć po stresującym dniu:)

ocenił(a) serial na 3
TranceAddict91

Nie mogę oglądać go w czwartki, ale wchodzę zawsze w piątek na ipla. I tak samo dzisiaj. I okazało się, że jest już dostępny 4 odcinek i działa! Także ja już się nie mogę doczekać piątego, a to dopiero za dwa tygodnie...

TranceAddict91

Mnie też sie podoba. Jest bardzo zabawny i oglądam go nie nudząc się. :)

cocco03

Serial rewelacyjny;) szczególnie Zuza:D najlepsze jak jest w kawiarni z tym kolesiem co gra w Londyńczykach:) udany serial, oprócz 4 przyjaciółek , dobrze dobrane role 2 planowe:)

ocenił(a) serial na 3
Pawlovsky

Najlepszy był Grześ z pierwszego odcinka! Mam nadzieję, że się jeszcze pojawi... Mógłby sie spotykać z Dorotą, a tego Andrzeja mógłby tramwaj potrącić, albo coś równie epickiego :)

Pawlovsky

mnie też się ta para spodobała :)

nunax4

Wojtek i Zuza to będzie udana para:) w ogóle Leszek to zajebisty aktor w serialach:D