Odczuwanm to samo cos w sobie pozostawia a niektorymi fragmentami mozna sie nawet delektowac dluzej.
Ja się nastawiałam na kiczowaty badziew w stylu Klubu szalonych dziewic, a tu miłe zaskoczenie! Serial przyjemnie się ogląda, bohaterki sa fajne i można je od razu polubić, dialogi są lekkie, sprawne i zabawne! Na pewno będę go dalej oglądać
probowalam ogladac Klub Szalonych Dziewic, ale zamiast gapic sie z zapartym tchem w ekran, moj wzrok bladzil po scianach. Kompletnie mnie nie wciagal, a nudzilam sie jak dziecko na Panu Tadeuszu ...
Mnie też sie podoba :) Lekki i przyjemny. Na odstresowanie :) Facet Liszowskiej ma fajny głos :D Szkoda tylko, że ją tak kiepsko ubierają i dodają 15kg. Sokołowska idealnie dobrana do roli, reszta zresztą też :)
serial bardzo fajny, lekki, przyjemny, nawet wciągający, idealny żeby się trochę zrelaksować i odmóżdżyć po stresującym dniu:)
Nie mogę oglądać go w czwartki, ale wchodzę zawsze w piątek na ipla. I tak samo dzisiaj. I okazało się, że jest już dostępny 4 odcinek i działa! Także ja już się nie mogę doczekać piątego, a to dopiero za dwa tygodnie...
Serial rewelacyjny;) szczególnie Zuza:D najlepsze jak jest w kawiarni z tym kolesiem co gra w Londyńczykach:) udany serial, oprócz 4 przyjaciółek , dobrze dobrane role 2 planowe:)
Najlepszy był Grześ z pierwszego odcinka! Mam nadzieję, że się jeszcze pojawi... Mógłby sie spotykać z Dorotą, a tego Andrzeja mógłby tramwaj potrącić, albo coś równie epickiego :)