Ja tak samo! Nie dość, że baba odebrała dziewczynie męża to się jeszcze rządzi, bezczelna baba. Choć przyznam pasuje do tego idioty.
Jak Inga mogła nie chcieć jeść kolacji z kochanka męża, przecież biedny chłopina chce sobie ułożyć życie, No przecież to skandal !!! Pfff co za parka. A Dorotka taka dobra chce być dla małej drugą matką ... Ja pier....
Mi też się pięści zaciskały jak te wszystkie bzdury słyszałam... Jacy oni dobrze no ja pier***e a Inga nie wdzięczna. On też mężulek od siedmiu boleści zostawił żonę dla kochanki a teraz ją jeszcze przyprowadza do jej domu i chce, żeby się zaprzyjaźniły, no szczyt chamstwa. Mam nadzieję, że weterynarz jakiegoś gada na nich naśle;D A jak ta barbi jej powiedziała, że wybrał ją to bym jej powiedziała, żeby go sobie wzięła,bo są siebie warci, ale od dziecka wara,bo jest Ingi a nie tej sucz.
Ja pierdziele co za babsko. Dobrze, że w MjM gra chociaż dobrą rolę, bo przynajmniej sympatia do niej się nie zmniejszyła :) ale irytująca strasznie i te przekupstwo. Gdzie ona tego pajaca spotkała?
Z tego co wiem to się poznali w pracy. Zgadzam się, świetnie gra rolę takiej wrednej sucz, odbierającej mężów i knującej. I jeszcze miałą czelność powiedzieć do tego niedorajdy, że po tym jak wynajmą prawnika ona chce sie zaprzyjaźnić z Ingą, bezczelność ludzka nie zna granic.
Myślę, że dobrze, że ten serial zastąpił Szpilki. I że będzie drugi sezon. Ale ciekawie to wygląda i Inga chyba z tym weterynarzem coś będzie :P
Chyba jeszcze nie oglądałam serialu w którym jakaś Dorota byłaby fajną postacią... Tej z "Tancerzy" tvp2 też się nie dało znieść
to fakt, dobrze gra, nie podejrzewałam tej aktorki o to, że potrafi zagrać taką wredna, fałszywą sucz
Szkoda będzie Ingi :/ mąż Anki ją podrywał, a teraz jeszcze będzie adwokatem jej męża.. i oczywiście będzie się wypierać i będzie mówił, że to Inga podrywała jego. Anka się postawi , ale co tego będzie?:D zauważyliście, że Małgorzata Socha w tym serialu prawie się nie maluje?;p
Maluje się tak żeby to wyglądało naturalnie. Mi się one wszystkie podobają po za Ingą, taka sierotka wiecznie kopana po dup*e ... ale myślę, że ona im wszystkim jeszcze pokaże
Nie wiem, jestem chłopakiem więc się nie znam w tych sprawach:) może i masz rację, ale nie zgodzę się z tobą co do Ingi, dla mnie jest fajna, sympatyczna i przytłacza ją ten rozwód:)
Wiem, wiem, ale niech się weźmie w garść i nakopie temu pajacowi, bo patrzeć na to nie mogę jak ją poniża :/
Mogłby się zacząć jakoś fajnie ubierać. W sensie żeby wskoczyła w jakąś czerwoną, obcisłą kieckę i szpilki i już by Andrzejek zatęsknił ;)
Dziewczyny, spokojnie! Mnie w tym wszystkim najbardziej denerwuje ten cały Andrzej... Dorota, owszem jest wredna, ale ona nic Indze nie przysięgała, a ten mężulek i owszem!
Dorota jest wkurzająca, ale masz rację Andrzej jest najbardziej winny, w końcu to on zostawił żonę i dziecko iw padł w łapy kochanki. Ja nie wiem co ta Inga w nim widziała.
Co Wy dziewczyny ... przecież obowiązkiem każdej żonki, jest jadać posiłki we własnym domu z kochanką męża i przyjaźnić się z nią. Mało tego, muszą się jeszcze dzielić z nią swoim dzieckiem, żeby ona również ja wychowywała, no bo przecież będzie jej drugą mamą :D
I bez sprzeciwu, bo mężuś będzie miał focha ... Co za złamas. Naprawdę za spokojna ta Inga, ja bym ich razem wysadziła w kosmos ...
Ja też bym im pokazała, dosłownie mnie roznosiło jak ta Dorota si tak panoszyła a ten złamas jeszcze miał pretensje, że on chce sobie życie ułożyć...
Aż się nie mogę doczekać kolejnego odcinka, chyba po to by znowu się ciskać po pokoju z nerwów na tego pajaca :)
O ten mi pierwszy podpadł ;P Ale mąż Ingi bije go na łeb, zobaczymy jak to będzie dalej :)
Dorota jest denerwująca, ale mąż Ingi bardziej, niby chce polubownie załatwić rozwód, a jednak za namową Doroty poszedł do prawnika , czyli męża Anki. Mam nadzieję, ze wystawi Anka walizki swojemu mężulkowi , jak się dowie, że podrywał jej przyjaciółkę:) miejmy nadzieję, że coś wymyślą:)
Dorota jest tam najmniejszym problemem... Najbardziej irytującą postacią całego serialu jest Julka... A jeśli chodzi o Ankę to sądze, że ten cały Paweł musiałby chyba conajmniej zabić Inge, żeby ona się zorientowała, że coś z nim nie tak...