PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19745
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

Myslałam, że Anita Sokołowska jest lepsza aktorką, ale jej postać to najsłabsze ogniwo w serialu,
Gra jak drewno i nieudolnie sili się na to, żeby jej postać była zabawna, ale raczej nie nadaje sie do
ról komediowych. Jest denerwująca, sztuczna i psuje cały serial

ocenił(a) serial na 9
milenasy

A ja ją uwiellbiam! Jak dla mnie w sumie najlepiej gra ze wszystkich czterech przyjaciółek. Patrycja też grała fajnie ale w początkowych odcinkach może dlatego, że była dowcipna i zadowolona czym zarażała pozostałe dziewczyny.
Ale tak naprawdę to zależy jaką się ma odegrać rolę....

ocenił(a) serial na 7
milenasy

Ona ten serial nakręca dziewczyno :D Przykro mi, ale nie potrafię przejść obok Twojej wypowiedzi obojętnie. Za bardzo ją lubię! xD Taka właśnie jest nasza Zuza :P Jest najfajniejsza z nich wszystkich! No, ale każdy według własnego uznania. A jesli któraś tu momentami gra sztucznie to tylko Socha..

CytrynOOwkaxD

Zuza wymiata! Oglądam ten serial głównie dla niej :D

ocenił(a) serial na 10
Ardis_filmweb

Dokładnie, Zuza rządzi również głównie dla niej oglądam serial :>

CytrynOOwkaxD

mnie Socha rozczarowała....

CytrynOOwkaxD

zgadzam się. dla mnie Sokołowska super gra Zuzę. uwielbiam ją. moja ulubienica :)

ocenił(a) serial na 7
nunax4

Moja także :) Jest boska (: Fantastic, mnie może trochę też, ale może to bardziej kwestia roli? postaci do zagrania? Być może jeszcze pozwolą Gosi pokazać co tak naprawdę potrafi ;)

CytrynOOwkaxD

Mylicie postać z tym jak zagrała ją Sokołowka! Owszem postać Zuzy jest dobrze napisana, ale Sokołowska gra ją strasznie nieduolnie, sili się na to, żeby być zabawną, ale niestety jest w tym irytująca i do bólu sztuczna. To modulowanie głosu, sposób chodzenia czy mówienia - w wykonaniu Sokołowskiej wygląda bardzo sztucznie

milenasy

nie mylimy się, mamy inne zdanie niż twoje, wg. mnie jest świetna, gdyby nie ona pewno darowałabym sobie ten serial

ocenił(a) serial na 7
milenasy

Dokładnie! Jedyne co mogę zarzucić Sokołowskiej to to, że jest jej w serialu za mało xD

ocenił(a) serial na 10
CytrynOOwkaxD

Racja !

ocenił(a) serial na 8
milenasy

a ja się troszkę zgodzę. Zuza jest fajną babką, ale Sokołowska nie umie jej grać, jest bardzo sztuczna.

ocenił(a) serial na 10
kuraelka

Ja kocham Zuzę, i nie zbyt mogę się Sokołowskiej uczepić, no tylko ten uśmiech gdy się tak cholernie na niego sili . To dla mnie wygląda cholernie sztucznie. Liszowska, też zarąbiście odgrywa rolę Patrycji :DD

ocenił(a) serial na 7
Wikaa_161

Zuza to fajna postac a Sokolowska jak to ona ,sztuczna jest.

Mother_Earth

Dokładnie. Postać Zuzy jest świetna, ale Sokołowska gra ją przesadnie, sztucznie, sztywno i siiiiiiiiliii się (nieudolnie) żeby zabawna być. Postać stała się przerysowana... Czasami to celowy zabieg, ale w tym przypadku... Nie wyszło.

ocenił(a) serial na 10
Buka91

Moim zdaniem Sokołowska najlepiej gra w tym serialu ! ;D