Myslałam, że Anita Sokołowska jest lepsza aktorką, ale jej postać to najsłabsze ogniwo w serialu,
Gra jak drewno i nieudolnie sili się na to, żeby jej postać była zabawna, ale raczej nie nadaje sie do
ról komediowych. Jest denerwująca, sztuczna i psuje cały serial
A ja ją uwiellbiam! Jak dla mnie w sumie najlepiej gra ze wszystkich czterech przyjaciółek. Patrycja też grała fajnie ale w początkowych odcinkach może dlatego, że była dowcipna i zadowolona czym zarażała pozostałe dziewczyny.
Ale tak naprawdę to zależy jaką się ma odegrać rolę....
Ona ten serial nakręca dziewczyno :D Przykro mi, ale nie potrafię przejść obok Twojej wypowiedzi obojętnie. Za bardzo ją lubię! xD Taka właśnie jest nasza Zuza :P Jest najfajniejsza z nich wszystkich! No, ale każdy według własnego uznania. A jesli któraś tu momentami gra sztucznie to tylko Socha..
Moja także :) Jest boska (: Fantastic, mnie może trochę też, ale może to bardziej kwestia roli? postaci do zagrania? Być może jeszcze pozwolą Gosi pokazać co tak naprawdę potrafi ;)
Mylicie postać z tym jak zagrała ją Sokołowka! Owszem postać Zuzy jest dobrze napisana, ale Sokołowska gra ją strasznie nieduolnie, sili się na to, żeby być zabawną, ale niestety jest w tym irytująca i do bólu sztuczna. To modulowanie głosu, sposób chodzenia czy mówienia - w wykonaniu Sokołowskiej wygląda bardzo sztucznie
nie mylimy się, mamy inne zdanie niż twoje, wg. mnie jest świetna, gdyby nie ona pewno darowałabym sobie ten serial
Dokładnie! Jedyne co mogę zarzucić Sokołowskiej to to, że jest jej w serialu za mało xD
a ja się troszkę zgodzę. Zuza jest fajną babką, ale Sokołowska nie umie jej grać, jest bardzo sztuczna.
Ja kocham Zuzę, i nie zbyt mogę się Sokołowskiej uczepić, no tylko ten uśmiech gdy się tak cholernie na niego sili . To dla mnie wygląda cholernie sztucznie. Liszowska, też zarąbiście odgrywa rolę Patrycji :DD
Dokładnie. Postać Zuzy jest świetna, ale Sokołowska gra ją przesadnie, sztucznie, sztywno i siiiiiiiiliii się (nieudolnie) żeby zabawna być. Postać stała się przerysowana... Czasami to celowy zabieg, ale w tym przypadku... Nie wyszło.