PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19745
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

Słuchajcie, przegpiłam dwa wątki , które teraz jak sie okazuje sa dośc ważne;/ nie wiem, może
były zaraz po którejś przerwie reklamowej? możecie mi podpowiedzieć?

po1
wątek ingi i tej drugiej niani - co powiedziala o poprzednich nianiach u tej rodziny u której inga
pracuje teraz?

po2
wątek patrycji a dokładniej recepcjonistki michała , co to ma byc za intryga ze strony jego
matki? chce ich wyswatac czy jak? może te dziecko tej dziewczyny to michała? chodz ona dla
chłopczyka zaprzeczyła ze michał to jego tata...nie wiem...

urga

Na po1:
Ano ta druga niania - albo po prostu jakaś sąsiadka z dzieckiem - powiedziała, że w tamtym domu sporo pań się już przewinęło, a z ostatnią nianią czasem rozmawiały. Myślę, że to takie aluzyjne "ostrzeżenie" Ingi przed Panem Malarzem.

Na po2:
Jeszcze nie wiadomo:D Ale myślę, że kochająca mamusia, nie może znieść, że dziewczyna synalka jest bezpłodna i postanowiła go wyswatać. A że właśnie nadarzyła się ładna, sympatyczna panienka - to niby czemu nie? Zresztą, gratisikiem pani recepcjonistka zaciągnęła dług wdzięczności... którego spłaty zawsze można zażądać.
Nie, to prawie na pewno nie jest dziecko Michała. Widać, że oni spotkali się pierwszy raz:)

littlelotte52996

dzięki ;)

ocenił(a) serial na 8
urga

widać,że Michał nie znał wcześniej tej dziewczyny,ale wydaje mi się,że ojcem jej dziecka będzie ktoś z głównej obsady,no i jeszcze jej tajemnicza mama,której nie pokazali...
a pan artysta malarz ma u mnie plus za odwagę ;-) pokazać takie brzydkie i blade pośladki,to trzeba być mega odważnym...ciekawe o co chodziło z poprzednimi opiekunkami...nie wydaje mi się,żeby chodziło o jakieś molestowania ze strony pana malarza,mój niepokój budzi raczej jego żona...

jag0da

tez mysle że kwestia matki tej recepcjonistki może byc ciekawa;) czemu jej od razu nie pokazali?

swoją droga dziewczyna nie wyglada raczej na taka co by wdawała się szybko w romans i nie jest wyrachowana

jag0da

Okaże się, że to nieślubne dziecko Rafała, a matką jest Paweł. Względnie na odwrót. A matką tak naprawdę nie jest ta dziewczyna, tylko Wojtek.

ocenił(a) serial na 10
urga

no cóz po 1
W przedpremierowym 20 odc kiedy Inga przechodziła obok tej drugiej niani to na drzewie była informacja o czyim s zaginieciu ja sadze ze ten malarz im cos robi