PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19745
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki
eska10

To nie oglądaj... w tym czasie na pewno leci mnóstwo innych ciekawych filmów. Ja lubię, jest trochę śmieszny, ale też życiowy.

NiceShe

po co ogladac to co widzisz za oknem bez sensu

ocenił(a) serial na 9
NiceShe

Ja uważam że ten serial jest doskonały (oczywiście bez tych lokowanych produktów). Inga "pracująca" w seks telefonie, wojna Anki z jej podłym mężem, teściowa Patrycji, współpracownicy Zuzy (szczególnie ten szatyn co przyjechał z Anglii?) to po prostu pozytywna wersja takich polskich Gotowych Na Wszystko.

Sir_KriS800

Dokładnie.... Fajnie że już mamy nowy sezon....

ocenił(a) serial na 9
NiceShe

Jedyne co mnie wnerwia (oprócz tych reklam) to ten gej z psem, co to ma być? I liczę na ostrą grę Anki o dzieci, ta aktorka potrafi grać, pamiętam jak przyjechała z rodziną z przyjęcia u teściowej pod wpływem alkoholu, jej mina, gra aktorska genialna, aż miałem ciarki na plecach.

eska10

ja lubie ale faktycznie trzecia seria jak na razie mniej ciekawa niz poprzednie, zobaczymy

wujciowariatuncio

gniot dla plebsu

ocenił(a) serial na 10
eska10

czyli jesteś z plebsu skoro oglądasz i jeszcze poświęcasz czas na komentowanie serialu:) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
wujciowariatuncio

dopiero się rozkręca:) spokojnie

ewi184

nie ogladajcie takich gniotow juz lesze sa zachodnie

ocenił(a) serial na 10
eska10

to posłuchaj swojej rady i nie oglądaj

ewi184

po obejrzeniu 4 odcinka 3 serii stwierdzam, ze sie rozkreca! bardzo dozo ciekawych akcji

ocenił(a) serial na 10
wujciowariatuncio

Rozkreci się.ciekawe jak będzie z Patrycja niby grająca ja aktorka wyprowadza się na stale do Szwecji

ocenił(a) serial na 1
eska10

...