PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19745
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

Geocaching

użytkownik usunięty

Fajnie, że chcieli zareklamować geocaching, ale dlaczego zrobili z tego takie... dziwactwo? Jakieś moro ciuchy, barwy wojenne, noże, serio? Skrzynki poukrywane są w różnych miejscach. Można znaleźć ich sporo nawet idąc przez miasto. Nawet jeśli jest gdzieś zakopana to na stronie jest oznaczone, żeby zabrać ze sobą łopatę. Już sobie wyobrażam kogoś tak ubranego jak Hania idącego przez miasto i szukającego skrzynek. Chodzi w tym przede wszystkim o to, żeby nie rzucać się w oczy.

ocenił(a) serial na 5

Spojler !!! Nie umiesz zaznaczyć ? Na dole kobieto !

użytkownik usunięty
nathalie34

WOW, spoiler, że coś zareklamowali... Jak ktoś pisze, że jakaś postać z serialu np. miała ładną sukienkę albo jadła kabanosy to też się oburzasz?

ocenił(a) serial na 5

To dziecko , chcieli żeby poczuła się inaczej , profesjonalnie co do zadania ,żeby miała frajdę , w kiecce miała iść? Wystarczy pomyśleć.

użytkownik usunięty
nathalie34

Nie miałaś nigdy do czynienia z geocachingiem? Nie? Więc akurat z nas dwóch to o twoje myślenie bym się martwiła. Popytaj ludzi, którzy zajmują się geocachingiem jak wyglądają wyprawy na skrzynki i sama zobaczysz, że też będą się śmiać gdy zobaczą albo usłyszą jak Hania się na to szykowała.

ocenił(a) serial na 5

Ja się nie bawię w takie durnoty , podchody 21 wieku, congrat.

użytkownik usunięty
nathalie34

Durnoty? A siedzenie przed kompem bez przerwy może jest lepsze?

ocenił(a) serial na 5

No jak siedzisz to przykro mi...

użytkownik usunięty
nathalie34

Wiesz, to nie ja napisałam, że sposób na wyjście z domu i uatrakcyjnienie spaceru to "durnoty"...