Czy tylko ja go nie znosze? Nwm jakos nie pasuje do Zuzy. Staruch i tyle xd
Zuza to fajna zwariowana babka i powinna sb w koncu znalezc faceta w swoim wieku...Wojtek był idealny ale cóż xd :(
mam dokładnie ten sam niesmak , przyznali jej faceta bez szyi , starą , pomarszczoną 60 letnią żabę (((((
ale czytałam za to , że to wspaniały aktor :-) wolałabym jednak gorszego a przystojniejszego oglądać w serialu :-) przecież pośród starych są korzystniej wyglądający ... ech
Bonaszewski za to jest świetnym aktorem nawet na Filmwebie :-) ja jednak wolałabym początkujące ciacho :_)
Zgadzam się on zdecydowanie do Zuzy nie pasuje, bo jest dla niej za stary. Może bardziej to jeszcze by pasował do jej matki, a nie do niej.
no do jej matki tak, ale nie, scenarzysci musieli cos takiego wpakowac xd i jeszcze te juego irytujace miny...xd
To był beznadziejny pomysł, żeby z tego faceta zrobić partnera dla Zuzy. :/ Tyle jest różnych fajnych facetów, którzy by na pewno bardziej do niej pasowali, a oni musieli wybrać jej akurat takiego starego, porażka. :/
gdzies tam w gazecie czytałam jak Bonaszewski wypowiadał sie w wywiadzie że scenarzysci zrobili tak specjalnie aby "podrażnić" widzów. i podobno jest o wile wieksza ogladalnosc niz była. Ludzi to po prostu przyciągnęlo xd kazdy jest ciekaw jak to sie skonczy :)
No to udało im się podrażnić widzów tym gościem. Ciekawe jak oni badają tą oglądalność i skąd wiedzą kiedy jest większa, a kiedy mniejsza. Skąd wiedzą, co kto kiedy ogląda? To niby ten gość ludzi przyciągnął do tego serialu? On nie jest jakimś głównym bohaterem, bo są nimi przyjaciółki.
Same gimnazalistki komentuja?!W milosci nie liczy sie wiek czy wyglad! A akurat Bonaszewski to bardzo przystojny aktor
Może i tak w miłości nie musi liczyć się wiek czy wygląd. No to też zależy dla kogo jest przystojny, ja tam może nie będę się wypowiadał, bo mnie bardziej interesują dziewczyny, aktorki. :)
gimnazjalistki...xd to co teraz sie dzieje na swiecie i w Polsce to sie w głowie nie mieści xd Dorośli to niekiedy zachowują sie gorzej niz dzieci i dorosli !!!Taki dają przykład. A pózniej trudno si8e nie dziwić że takie zachowania. Prawda jest taka ze teraz to nawet pięciolatki przeklinają i zachowuja się jak gowniary. wystarczy zajrzeć na Facebooka. To jest jakaś totalna masakra. Nwm jak wgl ludzie mogą wypisywać takie głupoty i świnstwa !!!!!
Ja mam 16 lat, ale jestem dobrze wychowana :) Troche odbiegłam od tematu, ale chce dojśc do tego że ludzie naprawdę są walnięci, bo dla mężczyzn liczy sie np. tyłek, cycki zgrabnośc kobiety. nic więcej. Tylko aby była ładna !!!Wszyscy tylko oglądaja sie teraz za nastolatkami !!!Tragedia poprostu !!!! :( :( szkoda ze do tego doszło xd
Z całym szacunkiem dla aktora , ale przepocone włosy , wyłysiałe, wiecznie spocony , sapiący , odpychający , to nie jest facet dla Zuzy , która jest ładną, delikatną kobietą z dużą gracją. Ten wątek mnie nie przekonuje.
Mnie też zupełnie ten wątek nie przekonuje. Ktoś taki do Zuzy w ogóle nie pasuje i mogli zamiast niego dać jakiegoś innego, ciekawszego faceta, który byłby dla niej idealny. Wojtek był o wiele lepszy, szkoda, że się rozstali, mogliby do siebie wrócić.
Ja z kolei uważam, że nawet Wojtek do niej nie pasował. Nie każda kobieta musi mieć faceta na stałe, więc nie wiem czemu na siłę ją wciskają w ramiona kolejnych mężczyzn. Według mnie do niej bardziej pasuje romans, taki jaki łączył ją z Łukaszem ;)
Z tym się zgadzam, że nie każda kobieta musi mieć na stałe faceta. Też tak uważam, że niepotrzebnie tak na siłę muszą ją pakować w jakieś kolejne związki bez sensu. Może i tak Łukasz jeszcze najlepiej do niej pasował tylko, że on jest już teraz zajęty Dorotką. :) Ciekawe jak długo on będzie przed nią udawał tego bezrobotnego prezesa. :)
No to dopiero będzie zabawnie. A to Dorotka się pewnie bardzo ucieszy, że umawia się z prezesem. :)
To był pierwszy odcinek w którym podobała mi się postać Doroty :) Może teraz kiedy już się zakochała, przestanie nachodzić Ingę i wpraszać się tam gdzie jej nie chcą ;)
Ja lubię tą postać Doroty, bo Agnieszka Sienkiewicz, która ją gra jest jedną z moich ulubionych aktorek. :) Kto wie, a może ta Dorotka jeszcze zaprzyjaźni się z Ingą. :) Jak już znalazła tą swoją miłość to nie będzie się interesować Andrzejem.
Ja też bardzo lubię Agnieszkę Sienkiewicz! Ale akurat w tej roli wyjątkowo mnie denerwowała ;) chyba jako jedyna postać w tym serialu. Jej bezczelność i nachalność, a do tego nieporadność Ingi.. Np. w scenie w której pozbyła się Oliwii, która była umówiona z "przyjaciółkami". No nie mogłam na to patrzeć :)
Ja uważam, że Agnieszka Sienkiewicz jest świetna w każdej roli. W tym serialu to ona od początku mnie raczej bawiła niż denerwowała. :) Było wiele takich scen z nią, gdzie można się było z niej uśmiać. :) No tak zdarzało jej się być bezczelną czy nachalną, ale taką tam miała rolę, więc musiała się wczuć w tą postać Doroty. Ale i tak ją lubię i jej postać w tym serialu również. :)
Dokładnie , Wojtek był cudownym, opiekuńczym facetem , tak wspierał Zuzę , był przy niej w najtrudniejszych momentach . Ten stary wcale do Zuzy nie pasuje. I ta kego córeczka rozpieszczona gówni...ra. Dobrze Zuza zrobiła że ją do pionu ustawiła. A ten ją bronił, żenua
Wielka szkoda, że Zuza i Wojtek się rozstali, bo była to bardzo fajna para i oni do siebie pasowali. To prawda, on bardzo troszczył się o Zuzę i wspierał ją w najtrudniejszych dla niej chwilach po stracie dziecka. Szkoda, że tak nijak zakończyli ten wątek Wojtka i on zniknął z serialu, a zamiast niego pojawił się ktoś taki jak ten Jerzy. :/ No ta jego córeczka też bywa wkurzająca, ale Zuza to chyba sobie z nią poradzi. :)
Jutro premiera na ipli nowego odcinka, mam nadzieję że Wojtek gdzieś się pojawi,fajnie byłoby jakby Zuza spotkała go w jakimś centrum handlowym lub na ulicy i przyponiałaby sobie jakim był fantastycznym facetem, a ten Ginter odszedł w zapomnienie.
Ciekawe co w nim przystojnego ? Poproszę choć o trzy rzeczowniki , może mnie przekonasz .
Brawa dla aktorki że przeżyła takie udawanki ze starym , odrażającym facetem. Brrrr....
Co to wgl za pytanie? Facet może się podobać komuś lub nie i tyle. Gusta są różne.
Wgl ? Następny skrót ? To już się robi nudne te skróty , polecam słownik aby pisać po polsku .WOGÓLE !!!! gusta są różne , świat byłby nudny jakby każdy miał takie samo zdanie ,ale facet jest obleśny , jak to mówi przysłówek .
Zabrakło sensownego argumentu to się czepiasz skrótu. Mam ochotę użyć skrótu to używam. Właśnie sama napisałaś, że gudta są różne i to tłumaczy dlaczego jednym kobietom jakiś facet się podoba, a innym nie.
Pewnie jesteś starsza dlatego ten Ginter ci się podoba, wygląda staro , nie podoba mi się, odpychający , ma 50 lat . { gusta }
Otóż zaskoczę Cię, mam 20 lat. Gdy byłam młodsza nie potrafiłam zrozumieć ja facet 10-30 lat straszy może pociągać, potem poglądy nieco mi się zmieniły.
nathalie - odsyłasz do słownika a piszesz z błędem. Już lepiej napisać skrótem niż z błędem drukowanymi literami :D W ogóle piszemy oddzielnie a nie "wogóle".
O nie, o nie, o nie :// Dzieciarnia chce mi kolejny serial opanować :( Ja prld. To wątek ma być ciekawy i aktorzy mają zagrać wiarygodnie, a nie Tobie ma być "fajnie i podniecająco". . .
Dla mnie byłoby ok, nawet to że np. zakochała się w starszym facecie i nawet może mieć tą córkę Kate żeby coś się tam działo, ale nie ojciec INGI.... troche głupio że Zuzabyłaby macochą swojej przyjaciółki, troche chore :P No ale co zrobić.
Ale jak słyszę tą Kate i jej mowę to mi się nóż w kieszeni otwiera.
A jeśli chodzi o Wojtka to taka męczy dupa z niego była... był nudny jak flaki z olejem, był beznadziejny i nie pasuje do Zuzy
Już myślałam, że tylko ja na tym forum miałam Wojtka za totalnego nudziarza ;) Kompletnie nie pasował do energicznej i zdecydowanej Zuzy.