PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19783
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

Pewnie nie wiele z Was wie ale na ipla.tv można oglądać odcinek do porzodu :) dzisiaj na przykład
przed chwilą skończyłam odcinek nie wiem chyba 10 drugiego sezonu w każdym razie ten który
zostanie wyemitowany 8 maja no i muszę to napisać ale zdenerwowałam się jak Dorota chamsko
zepsuła randkę Indze... fajnie by było gdyby Inga z Szymonem tam coś ten teges ale ona oczywiście
się wtrąciła no bo jakże inaczej. A Wy co sądzicie?

loveash

Dorota była spoko u Pawła, ale później faktycznie było chamskie wpieprzenie się (bo inaczej nie da się tego nazwać) w randkę. A co do oglądania odcinków do przodu, to jest bardzo fajne i wiele rzeczy tak oglądam :)

adamo001

po minie szymona wnioskować można byo ze niejest zainteresowany dorota. troche to załosne, te zachowanie ingi

urga

Pewnie nie chciała być nieuprzejma wyrzucając ją. Chociaż z drugiej strony- czy Dorota by wyszła na stwierdzenie, żeby wyszła? Wątpie.

urga

a ja mysle ze bedzie zainteresowany dorota dlatego zerwal z inga

marajka

Ma to sens :D

loveash

nie tylko cb denerwuje ten wątek. Ja też uważa że dorota nie powinna się wtrącać. Ale cóż poradzić że taki człowiek (Dorota). Inga i tak wygra , bo jest lepsza i Szymon jest chyba bardziej nią zainteresowany niż Dorotą. :)

alexandrax123

no raczej nie jest zainteresowany bo zakończył bliższą znajomość zanim się zaczęła... poza tym, między nimi nie iskrzyło. super gdyby Piotr (brunet z córką - tak mu chyba było na imię) wrócił - pasowali do siebie i czuć było chemię

marajka

dla mnie lepszy jest Szymon :) i to o wiele wiele lepszy. piotr to by tylko kobiety zmieniał :)

alexandrax123

a co wiadomo o szymonie=chyba nic specjalnie pozytywnego skoro się przestraszył kobiet z trochę bardziej skomplikowaną sytuacją. a piotr nie zmieniał wcale kobiet o ile sobie przypominam. wyjechał raczej ze względu na córkę żeby miała matkę blisko. poza wszystkim innym ekipa z brzyduli ten trójkąt ;) tylko że Socha w brzyduli była genialna namiast za Ingą jakoś nie przepadam.

ocenił(a) serial na 8
marajka

Ja też najbardziej lubiłam Piotra póki co. Ale biorę pod uwagę jeszcze opcję, że Inga zejdzie się z Andrzejem. :)

misia3000

to byla porazka ten andrzej caly jest najgorszy

ocenił(a) serial na 7
loveash

I dobrze jej tak :D Nie pasował Rafał, który zrobiłby dla niej wszystko i były wierny jak pies, to teraz ma :P Swoją drogą jak Szymon jej powiedział, że nie może spełnić jej oczekiwań ona stwierdziła, iż nawet rozumie tylko ja jakoś chyba nie bardzo zrozumiałam..