Pewnie nie wiele z Was wie ale na ipla.tv można oglądać odcinek do porzodu :) dzisiaj na przykład
przed chwilą skończyłam odcinek nie wiem chyba 10 drugiego sezonu w każdym razie ten który
zostanie wyemitowany 8 maja no i muszę to napisać ale zdenerwowałam się jak Dorota chamsko
zepsuła randkę Indze... fajnie by było gdyby Inga z Szymonem tam coś ten teges ale ona oczywiście
się wtrąciła no bo jakże inaczej. A Wy co sądzicie?
Dorota była spoko u Pawła, ale później faktycznie było chamskie wpieprzenie się (bo inaczej nie da się tego nazwać) w randkę. A co do oglądania odcinków do przodu, to jest bardzo fajne i wiele rzeczy tak oglądam :)
po minie szymona wnioskować można byo ze niejest zainteresowany dorota. troche to załosne, te zachowanie ingi
Pewnie nie chciała być nieuprzejma wyrzucając ją. Chociaż z drugiej strony- czy Dorota by wyszła na stwierdzenie, żeby wyszła? Wątpie.
nie tylko cb denerwuje ten wątek. Ja też uważa że dorota nie powinna się wtrącać. Ale cóż poradzić że taki człowiek (Dorota). Inga i tak wygra , bo jest lepsza i Szymon jest chyba bardziej nią zainteresowany niż Dorotą. :)
no raczej nie jest zainteresowany bo zakończył bliższą znajomość zanim się zaczęła... poza tym, między nimi nie iskrzyło. super gdyby Piotr (brunet z córką - tak mu chyba było na imię) wrócił - pasowali do siebie i czuć było chemię
a co wiadomo o szymonie=chyba nic specjalnie pozytywnego skoro się przestraszył kobiet z trochę bardziej skomplikowaną sytuacją. a piotr nie zmieniał wcale kobiet o ile sobie przypominam. wyjechał raczej ze względu na córkę żeby miała matkę blisko. poza wszystkim innym ekipa z brzyduli ten trójkąt ;) tylko że Socha w brzyduli była genialna namiast za Ingą jakoś nie przepadam.
Ja też najbardziej lubiłam Piotra póki co. Ale biorę pod uwagę jeszcze opcję, że Inga zejdzie się z Andrzejem. :)