PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19745
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

Jak dla mnie to niesamowicie denerwująca aktorka. Za każdym razem jak ją widzę,a
jeszcze bardziej jak zaczynam jej słuchac coś mi się robi. Sam serial jak na razie na minus,
nie porwał mnie i chyba nie będę już oglądać.

ocenił(a) serial na 7
Bonjour_Madame

kwestia gustu ,mi się tam spodobał

Bonjour_Madame

serial spoko. ale rzeczywiście też mnie denewuje ta aktorka,

Aisssatou

mnie się tez podoba, najlepsza z całej obsady:) nie jest taka mdła jak w Na dobre i na złe

akinimodmeb

Dla mnie najlepsza była Socha. a Liszowska też bez szału.

ocenił(a) serial na 10
akinimodmeb

Sokołowska genialna

mergirl9

Gra świetnie to prawda :)

ocenił(a) serial na 6
Bonjour_Madame

Mi za to do gustu nie przypadła Liszowska, nie lubie tej baby. Taka jakaś zarozumiała i dziwnie gra.

ocenił(a) serial na 1
Bonjour_Madame

Ja mam tak samo , tylko że z Sochą. Szlag mnie trafia jak ją widzę.

ocenił(a) serial na 7
Bonjour_Madame

ja przez pierwsze dwa odcinki miałam mieszane odczucia, ona ma specyficzny styl wypowiadania się (modulacja głosu), ale teraz uważam , że jest świetna, moja ulubiona postać w tym serialu :)

Bonjour_Madame

juz o tym pisała, jej rola jest dobrze napisana, ale Sokołowska nie potrafiła jej dobrze zagrać i troche sztucznie gra-ta modulacja glosu, sposob chodzenia, wychodzi jej troche nieporadnie

użytkownik usunięty
Bonjour_Madame

Ja uważam, że Zuza jest zajebista, ale rozumiem, że ktoś może nie lubić jej albo Sochy, bo ja np. nie lubię Liszowskiej.

ocenił(a) serial na 10

Zuza-najlepsza postac :) uwielbiam ją:)

użytkownik usunięty
UckerLove

i Wojtek. ;)

ocenił(a) serial na 10

zgadza sie :) musza byc razem :)

użytkownik usunięty
UckerLove

Oczywiście. No i pewnie w końcu będą.

ocenił(a) serial na 10

mam nadzieje... :) ale wkurzyl mnie bo rzeczywiscie tak sie obsciskiwal z ta pindzią...

użytkownik usunięty
UckerLove

Ale ja uwielbiam jak oni się kłócą.

ocenił(a) serial na 7
UckerLove

Dokładnie :D Też ją najbardziej lubię :) a jej przekomarzanie się z Wojtkiem jest mega xD

ocenił(a) serial na 10
Borysoth23

jak myslicie? beda ze sobą? czy to juz definitywny koniec? :/teraz ten Łukasz bedzie... :/

ocenił(a) serial na 10
UckerLove

ogladalam na iplii nowy odcinek i tutaj bedzie SPOILER dlatego jak ktos nie chce wiedziec niech nie czyta :)

Zuza bedzie plakac przez Wojtka...i to byla naprawde wzruszajaca scena bo tak naprawde to pierwszy raz Zuza ujawnila swoje uczucia...

UckerLove

Oni wszyscy tacy do siebie niedobrani , Patrycja wygląda jak ciotka tego swojego chłopaka, a Zuza jak starsza siostra tego Leszka Żurka.

ocenił(a) serial na 10
elzunia29

bo Wojtek to taki chłopiec przy niej...ale jakos tak mi pasuja do siebie:) z Krawczykiem...moze lepiej wyglada...ale napewno wieksza chemia jest miedzy nia a Wojtkiem :)

UckerLove

uwielbiam sceny zuzy z wojtkiem;)))) sa tacy fajnie nieporadni w swoich uczuciach

ocenił(a) serial na 7
elzunia29

:D To nie Lesława wina, że tak młodo wygląda ;) ale trudno się z Tobą nie zgodzić :D

Bonjour_Madame

mi osobiście bardzo się podoba jej gra aktorska - aczkolwiek postać zuzy uważam ża totalnie nierealistyczną i oderwana od rzeczywistości...ale ciekawa ;)

ocenił(a) serial na 7
urga

"nierealistyczną"? "oderwaną od rzeczywistości"??! Hahaha :D No chyba właśnie twardo stojącą na ziemi... Nigdy nie pomyślałyście, że to się nie bierze znikąd? To musi mieć jakieś swoje źródło. To jej podejście do mężczyzn, czy tej owej miłości. Ja na przykład daję stówę, albo dwie, że jak o to chodzi to za Zuzki zachowaniem stoi ojciec...

CytrynOOwkaxD

chodzi mi o jej sposób bycia, gesty itp - sa przerysowane
ale ja osobiście zaiteresowalam się tym serialem właśnie przez sokołowska - intrygowala i bawiła mnie ta postać
teraz pora nadac zuzi "ludzkie" cechy bo ta maska zabawnej idealnej pani dyrektor juz opada powoli

też myslę że osoba ojca ma na jej zachowanie i podejście do męzczyzn duży wpływ - co bysmy nie robili ani nie mówili to dzieciństwo siedzi w nas głęboko i do dzis wywiera duzy wpływ na nasze zycie - nawet podświadomie...

ocenił(a) serial na 7
urga

No może trochę. Ja tam właśnie dla niej go oglądam ;) Zmiana może być szybciej niż się wszyscy spodziewali. Ciekawe tylko jak to wyjdzie... Dokładnie tak jest. Siedzieć i wywierać wpływ będzie już przez resztę życia. Inni sobie mogą myśleć, że to "dawno i nieprawda", ale człowiek pamięta wszystko!...

ocenił(a) serial na 10
CytrynOOwkaxD

czytalam ostatnio wywiad z Anita i mowiła w nim, ze w serialu pojawi sie matka Zuzy i niezle namiesza w jej zyciu...
tak sobie myslalam, ze moze matka Zuzy tez byla taka niezalezna bo ojciec Zuzy ja zostawil i Zuza przez cale zycie sie na nia zapatrywala i nie chciala sie angazowac w zwiazki...zobaczymy:)

ocenił(a) serial na 7
UckerLove

Taa? serio? Ale jaja :D No tak, albo mogła też przez lata bezradnie patrzeć na to, co ojciec robi jej matce i obiecała sobie nigdy nie podzielić jej losu... Się okaże. Jak widzicie zostaje nam tylko czekać :)

ocenił(a) serial na 10
CytrynOOwkaxD

dokladnie tak:)

Bonjour_Madame

Mi też się nie podoba gra tej aktorki. Zuza wydaje się najmniej sympatyczna. Wina aktorki? Być może. Ja w tej roli obsadziłabym kogoś innego.

ocenił(a) serial na 10
Chmurka1910

oglądalam przedpremierowy odcinek na ipli i zobaczycie Zuze w innym wydaniu :) tyle powiem :)

Bonjour_Madame

Ja tez za nią nie przapadam, a raczej nie przepadałam. Kurcze,genialnie wciela się w Zuze! Moja ulubiona postać :)