PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19745
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

Szczerze... jest super. Tyle nowych wątków, miłośc Zuzy, i ojciec Ingi...Żmuda, pakt Anki z teściówką, zmiana pracy Patrycji... :D podoba mi się bardzo :D a Wam ?

magda1121

jest ciekawie, poza miłością Zuzy, jakoś tak niewiarygodnie to dla mnie wygląda

magda1121

jest ciekawie, poza miłością Zuzy, jakoś tak niewiarygodnie to dla mnie wygląda

magdanm

Dlaczego niewiarygodnie? Ona nie chce mieć dzieci więc gustuje w starszym koło 60tki, bardzo zamożnym mężczyźnie, który z racji wieku nie będzie się ładował w pieluchy.

Hans_Kloss

może nieprecyzyjnie się wyraziłam, niewiarygodna jest dla mnie w tym zakresie gra aktorki, choć może źle oceniam - po prostu trudno mi sobie wyobrazić, że taka pewna siebie, przedsiębiorcza kobieta nagle robi maślane oczy do faceta i ogólnie jest taka "zakręcona"

czytałam gdzieś, że ona się z nim prześpi wiedząc, że to ojciec Ingi, no tego to już nie rozumiem

ocenił(a) serial na 10
magdanm

pożyjemy zobaczymy jak się wątek rozwinie. Madziu nawet pewną siebie, przedsiębiorczą kobietę może strzelic amor :)

magda1121

nie neguję, że może strzelić tylko jakoś tak sztucznie mi to wygląda; ale to może dlatego, że chciałabym żeby Zuza była z Wojtkiem i wszelkie inne obiekty westchnień są dla mnie niemile widziane:)

ocenił(a) serial na 7
magda1121

Z tą Zuzą to serio maniana jakaś :/ Taa jasne, one wszystkie znały i pamiętały jej mamę, ona nie zna Ingi ojca... Jej zachowanie też niemalże identycznie jak wtedy, gdy poznała Wojtka. W sumie trochę dziwne, że o nim ani słowa... Chociaż ja się cieszę, że zniknął z jej życia :P Chcę moją Zuzę, a nie babę tracącą głowę dla jakiegoś fagasa. Buhahaha :D Ja i tak czekam na coś z Dagmarem XD On by mi jej przynajmniej nie zmieniał. Póki co Dorotka mi ją zastępuje. Właśnie jej mi się szkoda dziś zrobiło. Ona chyba serio chce się ustatkować. Teraz pewnie Andrzej się wkurzy, ale może kiedyś z kimś jej się uda :D A dziś plus dla Pawła matki, wreszcie gadała z Anką jak człowiek. Pogonić Natalię! XD Przyszła i nie wiem za kogo się ma...

CytrynOOwkaxD

Dorota wymiata!

magdanm

Racja. Dorota jest niezła !!!! Te jej teksty są najlepsze :) hahah

ocenił(a) serial na 7
magdanm

Zdecydowanie! :) Mam nadzieję, że odejście Pani Agnieszki z emki (nawet do mnie ten "szum" dotarł...) oznacza m.in. więcej Dorotki w Przyjaciółkach :P Swoją drogą, w tej czerwieni zapewne będzie mogła mieć każdego :D ;)

CytrynOOwkaxD

naprawdę, jedna z lepszych ról serialowych;)

swoją drogą, czemu Inga nie chce żeby Dorota miała z Andrzejem dziecko? w sumie do nie powinna się do tego wtrącać

użytkownik usunięty
magdanm

Bo wie, że Dorota go nie kocha, jest z nim raczej z braku laku, sama to ostatnio przyznała.

ocenił(a) serial na 7
magdanm

Niby nie powinna. Ja tam nie odniosłam wrażenia, że Inga nie chce, żeby mieli dziecko. Dla mnie bardziej nie chce, żeby Dorota go oszukiwała. Po prostu nie chciała jej pozwolić tak go wrobić. To chyba bardziej Andrzej nie chce :D I nie powiedziałabym, że Dorocie na nim nie zależy. W końcu laska mogłaby przebierać w facetach jak dla mnie. To Andrzej, jak kiedyś wspomniała o ślubie się wielce zdziwił i powiedział, że przecież ona "nie gotuje", czy jakoś tak...

CytrynOOwkaxD

chyba macie rację, źle oceniłam jej intencje, ale to może przez to, że najmniej ją lubię z całej 4

CytrynOOwkaxD

Ja jestem najbardziej zainteresowana wątkiem Anki :) ciekawa jestem jak to sie skonczy. Anka sie zmieniła, i to duzoo :) jest bardziej pewna siebie, wiecej sie usmiecha, nie poddaje sie, walczy o swoje :) i to mi sie podoba. Tak trzymać !!!!

alexandrax123

po 2 odcinkach obecnego sezonu też jestem najbardziej zainteresowana wątkiem Anki

ocenił(a) serial na 5
magdanm

Już trzeci na ipli , polecam :-)

użytkownik usunięty
nathalie34

lepiej na seansik. tv - nie ma reklam.

ocenił(a) serial na 5

Nie znałam tego portalu , dzięki za polecenie :-)

użytkownik usunięty
nathalie34

Ktoś mi go polecił na innym wątku, większość seriali leci tam z wyprzedzeniem ;) Ipla ma coraz dłuższe reklamy, w ogóle tam już nie oglądam.

ocenił(a) serial na 5

Tak lubię ten serial że reklamy mi nie przeszkadzały , ale teraz będę oglądać na seansiku. Ciekawi mnie czy Zuza będze z ojcem Ingi , lubiłambardzo postać Wojtka, świetny gość !