Co się dzieje, Inga z byłym mężem , Patrycja jakby nieszczęsliwa z Wiktorem , miny strzela , na siłę chce sie zaprzyjaznić z Wiką ,która ewidentnie nie ma na to ochoty.Dorota jakby zmadrzała , nie jest tak infantylna.Zuza fatalnie wygląda , nie radzi sobie. Ewidentnie cała czwórka przyjaciółek sie posypała.
Zobaczymy jaki będzie ciag dalszy wątku ojcostwa i co zrobi Marek. Jasiek sie przestraszyl i bez otwierania podarl list z wynikami DNA.
Póki co spora rewolucja, najpierw odłączyła się Patrycja teraz Zuza. Inga zaczyna zachowywać się coraz bardziej absurdalnie, za to miło było zobaczyc sprowadzona do parteru Julkę. Ale ta postać wiki... cała jest w tym serialu jakby na siłę. Może się rozkręci z czasem, zobaczymy.
Dokładnie , postac Wiki jakby na siłę , nie wiem po co , chyba żeby została świadkiem Patrycji na ślubie. A Patrycja wygląda okropnie , te wyprostowane , włosy. wolałam ja w lokach.
Ja osobiście wolałabym żeby zamiast nowej bohaterki powróciła jakas postać z przeszłości, na przykład Szymon albo Piotr. Ciekawa bym była ich losów, a jakoś historia tej grającej na dwa fronty wiki w ogóle nie zachęca do odkrycia, przynajmniej póki co.
Strasznie słabo się ogląda te odcinki, taki typowy brak pomysłu co dalej zrobić z postaciami. I wymyślają większe bzdury.
Największa bzdura dla mnie to że Inga przespała się z Andrzejem , tak się nie cierpieli a tu takie coś.
Wolałam starsze sezony.
bo oczywiscie nie moze byc ta że bohaterka nie ma faceta. Inga miała tak nienawidzić facetów i uwaga udało jej się to przez pół odcinka więc niesamowity sukces
Dla mnie postać Wiki jest tak na siłę, że aż słabo.
Generalnie co sezon to gorzej, a Patrycja już od jakiegoś czasu mnie tak wkurza, że nawet nie chce mi się oglądać tego serialu. Nie dość, że stylizacjami i makijażem robią z niej paskudę to jeszcze zachowuje się jak wariatka jakaś.
Natomiast postać Dagmara i Jaśka bardzo lubię :)
Zgadzam się z Tobą w stu procentach, ciekawe jak się dalej potoczy sprawa ojcostwa synka Zuzy.