PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19754
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

troche na marginesie, ale jak dzisiaj zobaczylam te dlugasne doczepy (wlosy) i pazury niczym u wiedzmy oraz powycinane ciuchy jak z bazaru to pomyslalam sobie, ze pewna granica smaku zostala przekroczona... a to przeciez calkiem ladna kobieta jest. no chyba ze to "wizja postaci" :P a juz szczytem szczytow sa naturalne futra jako symbol jej statusu/bogactwa. gdzie wszyscy sie tym bulwersuja i pietnuje sie te okrutna mode to przyjaciolki ja lansuja?

marajka

Liszowska to w ogóle zagadka. Ma duży potencjał - ładne włosy, ładna buzia. Mogłaby olśniewać a robi (a robią z nią) wszystko, żeby wyglądała tandetnie i nieatrakcyjnie. Ma potężną figurę - zamiast ją maskować ubierają ja w jakieś worki które jeszcze to uwypuklają. Ma piękne loki - zamiast je podkreślać robią jej siwe odrosty albo prostują i doczepiaja jakieś siano. Wszystko na opak, do tego nienaturalne szpony i rzęsy na weselu - wyglądały jakby miały bawić a nie dodawać uroku. Szkoda, bo to naprawdę ładna kobieta.

sprinterka

zgadza sie. za to Anita Sokolowska w serialu jest fajniej stylizowana niz w realu ;) ale calosciowo najbardziej podoba mi sie z wszystkich pan :)