PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19738
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

Piotr czy Rafał?

ocenił(a) serial na 9

Jak myślicie z kim będzie Inga z Piotrem czy z Rafałem?
Ja z początku kibicowałam Rafałowi ale odkąd pojawił się Piotr to już sama nie wiem :P
Piotr jest naprawdę niezły :D

littlelotte52996

Haha :D No dobra. Może akurat tutaj twórcy serialu nas zaskoczą? :D

ocenił(a) serial na 10
Flu_2

Rafał:))))

ocenił(a) serial na 9
karolinafryta94

Dokładnie :) Nikt inny:)

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

Niech moc będzie z nami! ;))

ocenił(a) serial na 8
Flu_2

ja bym wolała,żeby Inga była z Piotrem...ten cały Rafał może i jest sympatyczny,ale za bardzo poukładany i przewidywalny...momentami aż nudny! Nie dziwię się Indze,że kręci ją Piotr! Kobiety lubią tajemniczych facetów...a Piotr przy tym jest bardzo przystojny... wydaje mi się,że scenarzyści celowo na chwilę połączyli Ingę z Rafałem,ale na dobre połączą ją z Piotrem...w sumie to gdyby Inga na prawdę kochała tego Rafała to byłaby z nim dawno temu,a skoro kiedyś im nie wyszło,to teraz też nie wyjdzie...dla Ingi on jest bardziej przyjacielem niż kandydatem na mężczyznę życia i niech tak zostanie!
Według mnie Inga powinna być z Piotrem!

jag0da

Rafał, bo jest odpowiedzialny i może dac kobiecie poczucie bezpieczeństwa, a kobiecie jest potrzebny taki facet, a nie jakiś furiat co porywa własne dziecko i udaje przed nim, że jego matka nie zyje!No, ale kobiety najpierw wybierają takich złych bad boy'ów jak Piotr a potem cierpią na własne zyczenie :)

ocenił(a) serial na 8
milenasy

jeśli ogladałaś/łeś dokładnie wszystkie odcinki,to nie powinien ominąć cię fakt,że to żona Piotra wpadła na pomysł,żeby powiedzieć ich córce,że jej matka nie żyje,sama opowiadała to Indze... a co do Rafała to on jest tak poukładany,odpowiedzialny i przewidywalny,że aż nudny...ja wybrałabym Piotra! i to nie dlatego,że jest bardzo przystojniejszy,bo o gustach się nie dyskutuje,ale dlatego,że ma w sobie to "coś"... Nawet po Indze widać i jej zachowaniu,że woli Piotra.

jag0da

"wydaje mi się,że scenarzyści celowo na chwilę połączyli Ingę z Rafałem,ale na dobre połączą ją z Piotrem..."

Tak myślisz? W przedpremierowym odcinku na Ipli /bardzo niewielki SPOJLER/ Inga powiedziała Piotrowi, że to, co było między nimi, już nie wróci /koniec minimalnego SPOJLERA/. Liczę, że to tylko jakieś pobożne życzenie, nie "rzeczywistość":(

ocenił(a) serial na 8
littlelotte52996

widziałam ten odcinek i tylko utwierdzam się w przekonaniu,że nikt inny tylko Piotr :-)

jag0da

I hope so:) Rafał jest sympatyczny, nie powiem, ale raczej jako stary przyjaciel. Między Ingą a Piotrem jest taka chemia, nie sądzisz?:D

ocenił(a) serial na 9
Flu_2

Nie przepadam za Piotrem, Inga do niego nie pasuje. Ona musi być z Rafałem! <3

Sovbedlly

no ja też tak myślę. oby tylko nie wróciła do Andrzeja.

ocenił(a) serial na 9
kathyyy

Ja wolę Piotra, choć głównie z powodu aktora go odgrywającego, choć postać jest na pewno intrygująca.

ocenił(a) serial na 8
Flu_2

z RAfałem ;)) on jest naprawdę fajny i slodki ,a tamten sb wyjezdza wraca i co? ehhh

ocenił(a) serial na 7
Flu_2

Zmieniłam zdanie- Piotr. Inga na Rafała nie zasługuje.

Flu_2

Piotr jest bardziej intrygujący

Flu_2

Wiem, że to wątek sprzed 7 lat, ale teraz oglądam serial od początku i albo sama mam dziwne doświadczenia, albo co, ale Rafał odpycha mnie na maxa. Budzi jakiś lęk i wstręt. To natręt, nagabujący typ. W dobie telefonów komórkowych wielokrotnie nachodzi Ingę bez zapowiedzi, a to przyłazi pod pracę, a to czeka pod domem. Dla mnie to on śmierdzi stalkerem albo pedofilem, a nie materiałem na męża. Jest mocno kontrolujący. Walsciwie na moment w ktorym odwalal takie numery ani nie byl z nią w związku ani po żadnych poważnych deklaracjach.