I to serio - ona nie panuje nad swoją ... . czy kocha czy nie kocha, jej zachowania seksualne są kompulsywne i nielogiczne, tylko na chwilę wytłumił je rak. Scenarzyści mają szansę przedstawić ciekawy i kontrowersyjny problem, ale nie wiem czy odważyliby się pójść w tym kierunku...
Niestety, ale wszystkie bohaterki myślą... Bardzo lubię ten serial, ale ciężko mi patrzeć jak po raz kolejny wszystko zmierza w kierunku albo zdrady albo seksu. Widać, że Ingi wątek w tym sezonie będzie ograniczony do blondyna i schadzek, a na końcu pewnie się w nim zakocha. Paweł - nie zliczę który już raz ma w głowie zdradę Anki. Zuza zdradziła Jaśka i jak się okazuje Jasiek ją.. totalna porażka. Byli w sobie tak zakochani, tyle razem przeszli, a tu takie coś ?! Może jedynie wątek Patrycji i Wiki jest w miarę ciekawy, chociaż niektóre zachowania Pati są takie, że rzeczywiście można ją wziąć za wariatkę..
Ehhh.
trochę już przesadzają ja rozumiem że to serial i musi się coś dziać by miał oglądalność ale wszystko kręci się wokół jednego. Chociaż z tą zuzą to naprawdę mogliby fajnie poprowadzić, kobita ewidentnie ma ze soba problem, lata między kilkoma facetami, jak ja najdzie ochota to nie patrzy gdzie, nie patrzy z kim. Możnaby z tego zrobić coś fajnego ale najgorzej jak przedstawiaja takie rozterki jako normalność
Poprzedni sezon (przynajmniej na tę chwilę) był dużo lepszy. Odeszli od schematu wiecznych zdrad i poruszyli chociażby problem otyłości, niechcianego dziecka (Julka), choroby.. no, może tylko u Patrycji dalej chodziło o Wiktora i dylemat, czy z nim być ;D ale pojawiła się także przemoc domowa.. A teraz powrót do monotonii :( i nie liczyłabym że z Zuzą poprowadzą w kierunku seksoholizmu. Dla scenarzystów niewierność to najwidoczniej normalka..
Znowu ty i te twoje oburzenia. Masz wyraźnie jakąś obsesję i to na punkcie fikcyjnej postaci. Powinnaś się leczyć dziewczyno.
znowu ty... skończyłaś już z debilnymi dyskusjami na zbuntowanym aniele? i kłotniami o shipowanie na pamietnikach wampirów? to szukaj zaczepki gdzie indziej, bo ja juz nie mam ochoty na gadkę z tobą. wybacz skarbie - ale strasznie monotonna i nudna jesteś.
Ale z ciebie psycholka. Nie dość, że bez przerwy się pienisz o życie fikcyjnej postaci to jeszcze wyraźnie mnie śledzisz. Masz w ogóle swoje życie? Musi być wyjątkowo nudne skoro tak się jarasz tym, że postać z serialu z kimś się przespała albo przeczesujesz fora w poszukiwaniu moich postów.
Już wszystkim pokazałaś jaka z ciebie świętoszka od siedmiu boleści, skończ wariatko.
tak tak tępa dziecino. powtórzę: ty mi nie bedziesz mowic kiedy mam skonczyć coś pisać, nie interesuja mnie twoje opinie. żegnam, powodzenia w miernych gównoburzach. do mnie odezwij się jak wyleczysz się z płytkości i prostactwa. bez odbioru.