One są tak różnorodne, że każda ma coś co mi się w niej podoba. Patrycja jest zwariowana i bardzo bym chciała mieć taka przyjaciółkę. Zuza - wali prosto z mostu i nie cacka się z facetami. Anka - zakompleksiona matka i żona, ale za przyjaciółkami stoi murem. Inga - kochająca matka, ale bardzo skrzywdzona i zagubiona po rozpadzie małżeństwa.
Cztery różne charaktery, ale każda z nich jest mi bliska.
Jak dla mnie wszystkie również mają coś co mi się w niech podoba :) Masz rację każda jest inna ala każda fajna i ciekawa.
Jednak gdybym miała wybierać to do tej pory najlepsza dla mnie jest
1.Patrycja- jest taka szalona, wszystkie przyjaciółki zawsze rozbawi, pocieszy. Jej teksty, zachowania i sceny z facetem są super, idzie się nieźle pośmiać :) oglądam jej losy z dużą ciekawością i czekam niecierpliwie :)
2.Zuza- jest taka rozsądna, mądra choć jej zachowania bywają również zabawne he. Myślę, że myśli najrozsondniej z nich wszystkich. Troszczy się i szybko wszystki podejrzewa.
3.Inga- choć myślę, że do niej pasowałaby bardziej zwariowana rola, mogłaby razem z Patrycją być równie postrzelona, bo sprawdzila się juz w takich rolach ale coz ta te jest ok. Ale jest malo wyrazista.
4.Anka- moze dlatego ze gra taka role... trudno mi narazie cos wiecej o niej powiedziec.
Wydaje mi się, że najwięcej udziału w filmie ma Patrycja i Zuza, albo po prostu mają tak wyraziste role i tak mi sie wydaje ;)
Zuza była dobra w kawiarni z tym kolesiem co gra rewelacyjnie w londyńczykach:) serial rewelacyjny, wszystkie świetnie grają, ogólnie serial udany:)
Myślałam, że już się nie spotkają, ale jak widać zanosi się na romans :)
I w końcu gruszki zostały zjedzone :D
ze spirytusem:D Ciekawe co w 4 odcinku zrobi Anka z tym swoim mężem... bo przeciwko Indze wystąpił :/
Na zwiastunie widać było, że będzie broniła Ingi i pewnie będzie chciała przekonać Pawła, by nie brał tej sprawy.
Pewnie kiedy wyjdzie na jaw, że podrywał Ingę będzie się wybielał i to ją oskarży o to, że z nim flirtowała.
Na pewno winę zrzuci na Ingę, że to ona go podrywała i pisała że o nim myśli, a nie odwrotnie;) pewnie go rzuci i dobrze:) polecam ci też londyńczyków :P
Oglądałam kilka odcinków z pierwszej i drugiej serii, ale wszystkich nigdy mi się nie udało. Ostatnio leciało znowu na jedynce, ale przerwali.
Ten serial też mi się podobał. :)
Ja lubie najbardziej Zuze;p stanowcza i na swoje lata ma świetną figurę:) Londyńczycy w poniedzialki na tvp1 22:40
Zuza, zdecydowanie najfajniejsza. Jest zabawna, stanowcza, szczera a jednocześnie wspaniała z niej przyjaciółka. No i co najważniejsze nie jest naiwna, gdyby się okazało że facet chociażby umówił się z inną na kawę to już nie źle by mu się oberwało. :)
Nooo, oni muszą być razem. haha Wojtuś mnie rozwalił we czwartkowym odcinku z tym swoim tekstem : No to mnie przekonaj!
Zuza jest the best ! ;)) niby niezależna i super temperamencik :) Zresztą wszystkie są fajne :)
No, ciekawe jak poprowadzą ten wątek- bo mam nadzieje, że jakoś to rozwiną- ten Lesław Żurek, no uroczy facet itp, itd. ale między tamtą dwójką jest wyczuwalna chemia, niby to Jego szefowa.. ale no.
Heh, to też zależy co dla kogo jest chemią.. dla mnie chemia jest wtedy kiedy ludzie dogadują się niesamowicie dobrze, dobrze się ze sobą czują itp blablabla. Sama spotykałam się z takimi komentarzami, kiedy rozmawiałam z jakimś kolegą. Nie doszukiwałabym się tutaj podtekstu erotycznego, bo o to Ci pewnie chodzi.. więc nie będę podawała "momentów".
To tak jak ja. :D Anka za dużo siedzi w domu, a Patrycja wnerwia mnie z tą obsesją ciąży.
Tylko jakby Inga mogłaby być trochę bardziej wyrazista, że tak się wyrażę. Bo Zuza jest genialna!
Anka i Patrycja sa koszmarne... Ja tam lubie Dorote :P i Grzesia z 1 odcinka ;)
A mnie Inga irytuje... Mam wrazenie, ze ta postac nie ma charakteru, a szkoda :/
Czy ta Zuza ( czyli Anita Sokołowska)potrafi się naturalnie uśmiechnąć? Wszystko robi na siłę i wg mnie nie potrafi dobrze odegrać swojej roli...Najlepiej z nich wszystkich gra Socha, taka prawda.
Ulubiona bohaterka? Pewnie byłaby nią Zuza, ale jej drewniana gra jakoś mnie nie przekonuje ;/
No właśnie! Powinniśmy napisać do scenarzystki żeby pisała o nich ciut więcej :D.
Ale z tego co czytałam, jeszcze o nich będzie :). No i jak to w serialach pokomplikuje się, ale nie wiem czy tak bardzo.
Mogliby się chociaż pocałować :). A tak chociażby Wojtuś niespodziewanie Zuze w policzek, heh.