PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19745
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

Drugi najlepszy serial który wyprodukowała stajnia POLSAT.Ostatnio mam jazdę na punkcie Polsatu,denerwuje mnie ta stacja. Mama dosyć oglądania wkoło tych samych napuchniętych mord jak np.Ibisza,totalnie porytych i rażących bezdenną głupotą seriali paradokumentalnych których w Polsacie robi się jeszcze więcej niż w TVN-IE .Żadnych mądrych rozwijających programów ani filmów.CZY TO STYCZEŃ MARZEC CZY LIPIEC W POLSACIE LIPA.

ocenił(a) serial na 5
murdersetpieces

Który był number one ???

ocenił(a) serial na 8
nathalie34

POLSAT nie ma takiego,chociaż jezeli już to Pierwsza Miłość(z seriali).Według ciebie który serial/program jest number ONE?

ocenił(a) serial na 5
murdersetpieces

Pierwsza miłość to badziew, nudny , na siłe się wlecze w nieskończoność.nie oglądam od kilku lat.
Jedynie przyjaciółki się fajnie ogląda.
Reszta nawet nie powinna powstać , polsat to wielkie nieporozumienie , nic nie oglądam na tym kanale . Same bzdety .

ocenił(a) serial na 8
nathalie34

Z ostatnim zdaniem zgadzam się w stu procentach.Polsat zszedł na samo dno.I tyle w tym temacie

ocenił(a) serial na 7
murdersetpieces

Huehue :D Co racja, to racja. Jednak "Pierwszej miłości", to ja od lat nie oglądam. Przecież tej pierwszej miłości dawno już nie ma. Łebski zmarnował ten serial, podobnie jak Yoka "Świat Według Kiepskich". A jak się dowiedziałam, że teraz scenariusz do PM pisze to beztalencie Kamińska, to zwątpiłam :D U mnie numer one byłby wspomniany "Świat według Kiepskich", ale odkąd jest tam Ania Ilczuk, tego się nie da oglądać! "Rodzina zastępcza", "13 posterunek", czy "Miodowe lata" te miały swój klimat. Teraz "Powiedz tak" było dość fajne, jednak przecież oczywiście kontynuacji nie będzie. . . Co się wydaje kompletnym nonsensem biorąc pod uwagę zakończenie. Ogólnie rzecz biorąc, doświadczenie pokazuje, że "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść". Wracając do "Przyjaciółek", jak Zuza zostanie matką, to ja się pewnie pożegnam. Świat ich wszystkich też w końcu powinien przestać się kręcić głównie wokół facetów. .