Pierwsza miłość vs Świat według kiepskich vs Przyjaciółki vs Szpilki na Giewoncie vs Hotel 52 vs Na krawędzi vs 2XL vs To nie koniec świata.
1. Przyjaciółki( Mój ulubiony serial, kocham go!)
2. Pierwsza miłość( Uwielbiam ten serial!)
3. Szpilki na giewoncie( Nie przegapiłam żadnego odcinka)
4. Hotel 52( Fajny serial, z każdym odcinkiem coraz ciekawszy)
5. 2XL( Oglądałam 1 odc i serial przypadł mi nawet do gustu:)
6. Świat według Kiepskich( Kiedyś kochałam ten serial, dzisiaj mnie troche przynudza...)
7. To nie koniec świata!( Dzisiaj jest premiera tego serialu, ale nie zamierzam oglądać)
8. Na krawędzi( Beznadzieja, serial z marną fabułą, marnymi aktorami i z marną grą aktorską, nie przepadam.
Bardzo dziwne zestawienie. Porównujecie "Świat wg Kiepskich" i "Na krawędzi"? Jakby porównywać Beethovena z Piotrem Kupichą z Feela. Niby obydwaj używają nut, a jaki różny efekt, prawda? "Na krawędzi" (jeśli to ten serial z Urszulą Grabowską, a nie zbieżność tytułów) ma ciekawą fabułę i świetną oprawę muzyczną. Chyba jest za ambitny, bo ma niskie notowania w "rankingach". Ha.
z tego zestawienia nie znoszę tylko Pierwszej miłości, bo wątki są absurdalne, Przyjaciółki uwielbiam, Świat wg Kiepskich- stosunek neutralny, a reszty nie oglądam ;)
1. Świat według kiespkich.
2. Przyjaciółki
3. Hotel 52
4. Szpilki na giewoncie
5.Pierwsza miłość
6. To nie koniec świata
7. 2XL
8. Na krawędzi
1. Przyjaciółki :)
2. Świat według Kiepskich, chociaż to już nie to samo..
Pierwsza miłość (Moda na sukces, made in Wrocław -.-) Przechodzą samych siebie. Zakończyłam oglądanie półtorej roku temu.
Szpilki na giewoncie- oglądałam tylko trochę, nawet Wieszczka polubiłam ;)
Reszty nie oglądam. "Hotel 52" "To nie koniec świata!"- Bobek? Wieczorek? Nie, dziękuję, nie skorzystam.
Z 2xl jeszcze się okaże. Pierwsze wrażenie ok, no i ta Wojtka Monisia :D (Natalia Klimas- ledwo ją poznałam) Mogą dobre jajca być, stwierdziłam po 1 odc. ;)
1.Przyjaciółki
2.2 XL
3.Świat według Kiepskich
4. To nie koniec świata
5. Szpilki na Giewoncie
6. Hotel 52
7. Pierwsza miłość
8 Na krawędzi
1.Szpilki na Giewoncie
2.Przyjaciółki
3.Hotel 52
4.Na krawędzi
To nie koniec świata i 2 XL widziałam tylko raz i mnie nie zachwyciło
a Pierwszej miłość i Świat według Kiepskich nie oglądam
Na ten moment "Przyjaciółki". "Pierwszej miłości" nie oglądam, tak samo jak i "Hotelu 52", "To nie koniec świata" i "Na krawędzi".
Kiepskich oglądam bardzo rzadko, może dlatego, że już praktycznie w ogóle ten serial mnie nie śmieszy.
"2XL" bez szału, na plus Jungowska i Romanowska, które odbiegają wyglądem od gwiazdeczek innych seriali. Wreszcie coś świeżego, nie dyskryminującego kobiet puszystych. Jednakże tak jak wspomniałam wcześniej, serial mnie nie powalił.
Co do Szpilek...mam spory dylemat, ponieważ jak dla mnie ten serial zakończył się po odejściu Szejbalowej. Można jej zarzucić, że jest słabą aktorką albo, że jest średnio urodziwa, ale jeżeli przez bodajże 4 sezony to ona jest główną bohaterką to nagle ciężko jest się odzwyczaić, że jej już nie będzie w tym serialu. Pozbywanie się głównego bohatera jest najczęściej dla serialu jak strzał w kolano. Serial powinien się zakończyć wraz z odejściem Magdy.