PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19745
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

Brak słów na tą postać.
Swędzi ją ...... i już chce się rozwieść z mężem. Głupi wątek, gdzie byle sprzeczki powodują ze jedynym wyjsciem jest rozstanie..
Baba ma na okrągło potrzebę bajerowania kolesi naokoło. Nawet brata JAśka musiała uwodzić w mieszkaniu i poza nim.

ocenił(a) serial na 6
Holly85

Co xDDD Przecież Zuza chce się rozwieść z Jaśkiem nie dlatego, że jak to ujęłaś, ją "swędzi", tylko dlatego, że ten nie stanął po jej stronie, kiedy jego brat chciał ją zgwałcić. No ale tak, przecież to nic takiego ¯\_(ツ)_/¯

jesustookmyphone

Ale przecież jasiek ja ostrzegał, widziała jak reaguje na brata i wiedziała że nie życzy go sobie w ICH domu. Miała to w d---e więc potem on miał w d---e ją.

jesustookmyphone

Nie stanął w jej obronie, bo mimo ze wiedział kim jest jego brat, wie też jaka jest jego żona.
Może weź pod uwagę, że mogło go to zaboleć, że flirtuje z jego bratem. To raz, dwa ukryła przed nim fakt, że go nocowała w ich domu, pomimo próśb aby tego nie robić.

Holly85

nie no luz, koles chcial já zgwalcic, no ale nic, to jej wina bo byla mila i go przenocowala

japjerdole XD

idiotka_3

A kto napisał, że to jej wina, że chciał ją zgwałcić?
Wątek jest o czymś zupełnie innym. Masz problemy ze zrozumieniem tekstu 'idiotko_3'?

użytkownik usunięty
Holly85

Napisałaś, że odchodzi od męża bo ją swędzi. Ona prawie została zgwałcona! Jak napisałam poniżej, jesteś wstrętna

Holly85

Dokładnie

użytkownik usunięty
sprinterka

Myślałam, że chociaż w takiej sytuacji sobie odpuścisz. Ale nie, zobaczyłaś tytuł wątku i już łapska świerzbiły. Ona prawie została zgwałcona i nie otrzymała wsparcia męża, a ty podpisujesz się pod tekstem "swędzi ją"? Jakimi ty i @Holly85 jesteście kobietami? Jesteście obrzydliwe!