PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19745
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

Wojtek czy Łukasz? Kogo wybierze waszym zdaniem?

Osobiście zdecydowanie wybieram Wojtka, choć czuję że w V sezonie coś namieszają..

Magdam93

Też wybieram Wojtka

natka91_filmweb

zdecydowanie Wojtek

ocenił(a) serial na 5
magdanm

Bo wszystkie Wojtki to fajne chłopaki ;)

ocenił(a) serial na 9
Magdam93

a ja jestem za Łukaszem, od początku Wojtek nie pasował do Zuzy wg mnie

ocenił(a) serial na 5
maggietoja

Przeciwieństwa się przyciągają. Zuza pasuje do Wojtka. Mogliby stworzyć szczęśliwą rodzinę.

laleczka874

Moim zdaniem też pasuje do wojtka, i mam nadzieję ze do siebie wrócą :)

ocenił(a) serial na 7
maggietoja

Zuza i Wojtek byli fajną parą ale myślę ze z Łukasz tez by sie jej ułożyło :D

Magdam93

Żaden :D Wolałabym Dagmara :D hehehe :p

ocenił(a) serial na 10
Magdam93

Też wole Wojtka, bo Zuza naprawdę go kocha i dużo z nim przeszła. Łukasza też lubię i nic do niego nie mam. Ale pewnie żeby trochę w tym sezonie namieszać, to Zuza od razu nie będzie z Wojtkiem o ile w ogóle z nim będzie. Ale trzymam za nich kciuki, bo bardzo lubię ten serial.

mandarynka99

Niestety na nowym mieszkaniu nie dorobilam sie jeszcze tv, czy ktos mi moze powiedziec, co sie stalo z Wojtkiem, czemu Zuza z nim nie jest?
Z gory dziekuje za odpowiedz:)

zielonamila

Była z nim w ciąży, ale poroniła to potem związek się jej posypał z Wojtkiem, oddalili się od siebie i to był koniec ;)

21kamilka21

to raczej Zuza się od niego oddaliła, sama przeżywała poronienie, nie chciała, żeby przy niej był

magdanm

tak tak, zgadzam się :) po prostu ogólnie to ujęłam, że się od siebie oddalili ;)

ocenił(a) serial na 10
zielonamila

W nowym sezonie Wojtka jak na razie nie ma, wiec nie wiem czy to już koniec tego wątku z nim i z Zuza. Ona chce odpocząć od tego co ja spotkało, a przebywając z Wojtkiem jej się to nie uda. :( Szkoda była z nich piękna para. Może go jeszcze wkręcą w ten sezon i będzie super :D