PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19745
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

zdradza. zalosne. zalosny wtorny i banaly pomysl scenarzystow. zaczynaja mnie juz wkurzac te seriale - nie potrafia wymyslic nic nowego

marajka

ciekawe czy Anka mu to wybaczy, jakby nie patrzeć okoliczności zdrady są zupełnie inne niż tych wcześniejszych zdrad + przyznał się i myślę, że żałuje

ale miałam nadzieję, że to tylko tak wyglądało, a w ostatniej chwili się wycofał

ocenił(a) serial na 8
magdanm

Ja nadal mam nadzieję, że jednak się wycofał. W końcu nie powiedział, że ją zdradził, tylko że pojechał do Joanny. Może chciał uświadomić Ance, jak bardzo zabolała go ta sytuacja i do czego był w stanie się posunąć.
Generalnie cały ten konflikt uważam za rozdmuchany i Paweł za bardzo to wszystko przeżywa. A już na pewno nieadekwatne jest pójście do innej kobiety, aby odreagować.

malami132

tak jakby tylko czekal na pretekst... kto normalny od razu jedzie zdradzac?

ocenił(a) serial na 8
marajka

Chciał w ten sposób ukarać Ankę, zrobić jej większe świństwo niż ona jemu. Jeśli rzeczywiście ją zdradził, to jest to jeden z głupszych wątków w tym serialu. Nie wspomnę o komentarzach Julki i o tym, że Anka sobie na to pozwala. "nie masz ani męża, ani pracy".

ocenił(a) serial na 4
malami132

w tym całym serialu dzieci robią co chcą.
za to Julka ma męża ktorego zna z 3 miesiace, mieszka z nim u rodzicow i chodzi do wielkiej niesamowitej pracy a oprocz tego nic nie robi

ocenił(a) serial na 8
zrodlana_woda

To już jest w ogóle hit... Powinni ją wyrzucić i niech sobie radzi, nauczyłaby się życia i przestałaby być taką kaleką. Gdyby chociaż była miła i uczynna... A ona ma o wszystko pretensje i wszystko jej się należy. Brak słów.

malami132

Anka się bez sensu zachowywała w tej sprawie, powinna była się postawić szefowi, że nie będzie się zajmować sprawą skoro jej mąż reprezentuje sprawę przeciwną, bo to sprzeczne z etyką albo chociaż od razu powiedzieć Pawłowi, że to jest też jej klient, a nie jakieś głupie uniki, że nie chce słuchać jak on gada o pracy

a Paweł no cóż, poczuł się perfidnie oszukany, zwłaszcza, że wcześniej była rozmowa z tą Joanna, że jej mąż nie mógł darować nie że go zdradziła tylko, że oszukiwała; ale oczywiście to nie usprawiedliwia zdrady :(

ocenił(a) serial na 8
magdanm

Powinna i postawić się szefowi i powiedzieć Pawłowi. Nie rozumiem po co to przed nim zataiła.. Może i by się zdenerwował, ale w końcu by mu przeszło, a przynajmniej byłaby szczera.. i naprawdę nie pojmuję po co Paweł tak przeżywa tę całą sprawę.. dla mnie aż za bardzo. Chyba między nim a szefem Anki jest jakaś większa historia

ocenił(a) serial na 5
marajka

A mnie drażni Jerzy , znowu Zuzie głowę zawraca , obrzydliwy dziad , te wielkie łapy i opuchnięte powieki . Zamiast pójść do domu na tego chomara to Zuza poszła z nim do knajpy . Żal mi Jaśka , a pierścionek czekał.

ocenił(a) serial na 4
nathalie34

jak ona nie chce być z Jerzym to po co z nim gdzieś wychodzi. Chyba po prostu wie ze z Jaskiem moze zrobic wszystko. Nie dzwonila do niego, nie odpowiadala na wyznania milosc a potem i tak on ja przyjmowal wiec co sie ma przejmowac

ocenił(a) serial na 8
zrodlana_woda

Bo cały problem polega na tym, że ona cały czas go kocha, a on kocha ją. Właściwie to czemu oni się rozstali? Już nie pamiętam. Poszło o dziecko i większe zaangażowanie? Coś czuję, że długo tak nie wytrzymają, za bardzo ciągnie ich do siebie. Jerzy średnio pasuje do Zuzy, ale jak dla mnie jest lepszym kandydatem niż Jasiek, któremu można wejść na głowę, a on jeszcze za to przeprosi.

ocenił(a) serial na 4
malami132

Zuza zdradziła Jerzego z Wojtkiem. Później go przepraszała ale on nie chciał jej wybaczyć.
Pewnie obecny sezon i Jasiek to tylko zapchanie czasu przed tym jak Zuza powróci do Jerzego

ocenił(a) serial na 8
zrodlana_woda

W takim razie totalnie to zagmatwali. Zuza naprawdę była zakochana w Jerzym, a tu nagle zdrada? Po co to zrobiła? Straszna durnota. W końcu się rozstali, a ona nadal za nim tęskni i teraz pewnie zacznie okłamywać Jaśka... Oj, coraz mniej podoba mi się ta postać. Niby silna, charakterna kobieta, ale tak naprawdę zero zasad..

nathalie34

Jestem ciekawy czy te niedoszłe oświadczyny Jaśka to z uczucia czy raczej część planu,żeby odwrócić uwage Zuzy od Jerzego.

ocenił(a) serial na 5
Hans_Kloss

Może masz rację. Drażni mnie też ten dyrektorek z farbowanymi czarnymi włosami i fryzurką jakby miał berecik, króry uderza do Patrycji. Ale irytujący typek. Dorotka to już przechodzi samą siebie , jednego dziecka nie może ogarnąć, przesadzili z jej tupeciarstwem i nieporadnością, kto normalny tak się zachowuje ?

nathalie34

Zarozumiały buc, nie może być fryzjerką, musi być stylistką.
Ten aktor non stop pojawia sie w serialach. Skonczyl w ''pierwszej milosci'', jest w ''przyjaciolkach'' i ''singielce'', wczoraj w ''komisja morderstw''.

ocenił(a) serial na 5
Hans_Kloss

No to niezle, widziałam go w "singielce " , fakt .

Hans_Kloss

swego czasu miał też małą rolę w mjm, a dawno dawno temu w ndinz

myślę, że Patrycja i Michał nie dostaną rozwodu :)

marajka

po odcinku przedpremierowym to mi nawet szkoda Pawła, słabo wyszło, że się jednak przespał, ale biorąc pod uwagę całokształt okoliczności nie zamierzam go hejtować