PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19745
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

Klub Szalonych Dziewic - tez mial byc polskim "Seksem w wielkim miescie" i co?
Zobaczymy jak sobie poradzi Polsat, ale nie mam dobrych przeczuc.

ocenił(a) serial na 1
Kasko_2

ta... "zupełnie nowy inny serial" , a wyjdzie jak zwykle, banda cycatych kretynek i wątek romantyczny jak ten niewypał z tvn-u, bo przecież nie można pokazac kobiet niezależnych/inteligentnych, piszą ,że będzie o poważnym życiu i wyborach...aha już to widze najtrudniejszy wybór to chyba będzie szminka i czy przespać się z Adrianem panem adwokatem czy nie przespać, zamiast cięzkie wyboru dotyczące adopcji, aborcji, akceptacji społecznych, już też widzę jak w polskiej telewizji pokaża kobiety ateistki albo takie które nie marzą o ślubie kościelnym -__- dobry jezu nie ma we mnie nadzieji dla polskiej kinematografii...

ocenił(a) serial na 1
morgana000

i wszystko będzie tak realne i prawdziwe, że oczywiście wszystkie lalki będą pracować w firmie w biurze i popijać kawkę paplając o jakimś romansie

ocenił(a) serial na 7
morgana000

I ze wszystkich 4 tylko jedna pracuje w biurze bo reszta zajmuje się czymś innym jedna jest "kurą domową" kolejna prowadzi swój salon fryzjerski a czwarta ma swoje przedszkole które będzie musiała zamknąć. I jak dla mnie po 1 odcinku serial zapowiada się bardzo fajnie jest taki lekki i przyjemny

ocenił(a) serial na 1
kami09

no to zmiany w polskiej mentalności serialowej na miarę rewolucji seksualnych, wreszcie ktoś nie pracuje w biurze, może za 10 lat pokażą problemy z bezrobociem i nietolerancją, no ale przecież w życiu polaków czegoś takiego nie ma, jesteśmy jednak na dobrej drodze!

morgana000

Idealne podsumowanie tego kolejnego produktu dla kretynów :))
Słowo w słowo uważam identycznie :)
Wszystko musi być tutaj poprawne politycznie i grzeczne żeby się czasem kościółek nie poczuł urażony :)
Chore :)

Kasko_2

Polsat ciągle zrzyna z TVN
Moim zdaniem to będzie kolejne dziadostwo przy którym Komisarz Alex to arcydzieło

Kasko_2

KSD dużo dużo lepszy od Przyjaciółek i szkoda,że nie wyprodukowali dalej..
Przyjaciółki już od samego początku nudne jakieś takie są.
Polsat odbija aktorów TVNowi,żeby podbić widzów,ale aktorami nic nie ugrają.
Serial jak na razie na minus. Zobaczę po 2 odcinku co to będzie,ale pewnie obejrzę jak mi się będzie nudzić

ocenił(a) serial na 1
Kasko_2

...