PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19754
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

Wielkie zmiany będą w następnym sezonie, odcinek skończył się bardzo przygnębiająco. Poza tym czytałam że nie wiadomo czy polsat zamierza kręcić następny sezon. Serial jest świetny, ma dużą oglądalność,oby był następny .

ocenił(a) serial na 5
nathalie34

Dlaczego przygnębiająco?

ocenił(a) serial na 5
laleczka874

Nie chcę Ci zdradzać szczegułów, nie będzie frajdy z oglądania. Podzielisz się jutro wrażeniami , miłego seansu :-)

ocenił(a) serial na 7
nathalie34

Masakra. Haha wiedziałam od początku, że ten cały Szymon, to idiotyczny pomysł :D No cóż, kobieca intuicja. Nawet trochę mi Ingi szkoda się zrobiło. Anka jak dla mnie naprawdę niefajnie Maćka potraktowała, zabawiła się nim. Temat Zuzanny szkoda komentować. Całkiem jasność własnego umysłu chyba straciła. :/ 6 miesięcy tak? Żenada, to już nie ma nic wspólnego z moją ulubioną bohaterką, serio. Nawet pracę była w stanie rzucić, a przecież wiadomo, że wracać nie będzie miała do czego. No, ale to jest serial... Z Patrycją będzie dobrze mam nadzieję i w sumie rozumiałam Michała. Ogólnie zdecydowanie bardziej się wkurzyłam niż wzruszyłam czy coś XD

ocenił(a) serial na 5
CytrynOOwkaxD

Szymon okazał się dupkiem do kwadratu. Zuza , cóż, brak słów na jej naiwność i zakochanie się wtym podstarzałym , przepoconym gościu. Też była moją ulubienicą, zabawna , z pasją, głowa pełna pomysłów. Rzucić taką pracę , nie pojmuję tego.Patrycji niezmiernie mi szkoda, świetna postać. Oby był następny sezon. Co teraz oglądać? Brak mi pomysłów, pozdrawiam :-)

ocenił(a) serial na 7
nathalie34

Ja też właśnie nie pojmuję. Nadzieja w tym, że sytuacja z Pati ją zatrzyma. Dokładnie nie ma co oglądać :D Mi już tylko "O mnie się nie martw" zostało. Domagała rozwala tam system :3 :D, ale zaraz i tak wakacje... Na następną serię "Przyjaciółek" zapewne do września poczekamy. Również pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 5
CytrynOOwkaxD

No czekamy :-) Fajnie że będzie następna.

ocenił(a) serial na 7
nathalie34

Tylko to nam zostało :D Fajnie, pewnie że fajnie, ale twórcy i tak już się chyba "wypalili". Jak dla mnie od przynajmniej 4 sezonu, to już równia pochyła. Przynajmniej w niektórych kwestiach. . .

ocenił(a) serial na 7
CytrynOOwkaxD

Pardon, mała poprawka. Tak na dobrą sprawę, to już po części od 3 sezonu.

nathalie34

przed chwilą przeczytałam na świecie seriali, że będzie 6 seria! nic nie napisali, żeby Liszowskiej miało nie być;-)

ocenił(a) serial na 5
magdanm

To super , Pati lubię zdecydowanie bardziej od Ingi !

magdanm

no właśnie mieli "pijaczkę" uśmiercić