PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19745
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

zalozmy, ze patrzymy z "meskiej perspektywy" (przypuszczam, ze tu jednak wiecej babek sie wypowiada ;) )
moja ocena -patrzac wylacznie na wyglad:
1. Zuza - bezapelacyjnie
2. Patrycja - chociaz przyznam, ze wole ja kiedy jest szczuplejsza niz w wersji XL
3. Inga - mimo tego, ze mi sie z twarzy w ogole nie podoba jednak figura mocno punktuje
4. Anka - zbyt "ciepla" i przez to jakas taka aseksualna

marajka

Popieram :P

ocenił(a) serial na 8
marajka

1) Zuza; 2) Pati; 3) Anka; 4 nie będzie. Inga jest wkurzająco infantylna, a to odbiera całą atrakcyjność;) A może pokusić się o tytuł najładniejszej z całej obsady? Jak dla mnie Kate (Ilona Lewandowska). Śliczna dziewczyna.

hanula1309

przy calej to nadal nr 1 Zuza, ale nr 2 Dorota. poza tym, chyba bez zmian bo zbyt wiele babeczek tam nie wystepuje a jesli juz to epizodycznie. Kate mnie jakos nie przekonuje (zeby nie powiedziec, ze mi sie wcale nie podoba) ;) byla jeszcze taka smieszna ruda (GALICA), ALE URODOWO TEZ NIE ZAMIESZALA :p

marajka

Żadna z nich.

Zuza maksymalnie zrobiona, odpicowana. Gdyby wyszła na miasto, tak jak siedzi na kanapie, pewnie nikt się nie obejrzał. Nie chodzi o to, że ma się odpicować w domu, ale o brak naturalnego piękna.

Patrycja, prostokąt, taka sama szerokość w ramionach, co w biodrach, zero kobiecości, dosadniej nie będę się wyrażał.

Anka, staro wygląda, można jej dodać + 10 lat, na 45, klucha.

Inga chuda. Wyglądała beznadziejnie w tej czarnej sukience, gdy poszła do klubu na II randkę z maklerem. Dekold, a tam deska.

Galica/Oliwa ma kuszący biust, ale w centkach i rudych kudłach nie jest jej do twarzy.

Dorota, lalka, sztuczna.

Mój typ to Blake Lively i Amanda Seyfried :-)

Hans_Kloss

hehe ale ich nie ma w przyjaciolkach ;)
Anka faktycznie wyglada na 45 a nie na 35. co do Ingi to mi akurat ta deska nie przeszkadza (jestem kobieta :P) ale jej twarz mi po prostu nie podchodzi ;) to co napisales o Patrycji to tez jest prawda, ale tu akurat odwrotna sytuacja niz z Inga - figura do kitu za to ladna twarz, a ja jednak z dwojga zlego stawiam na twarz. co do Zuzy... no fakt , odpicowana na maksa, ale ma dosc delikatna urode i mysle, ze bez specjalnej picery tez by sie obronila ;) Dorota (A.S.)odgrywa lalke, ale aktorka nie jest taka sztuczna. jedyne co by mi przeszkadzalo to wzrost jak u dziecka, ale nie czepiam sie ;)

marajka

Nie ma, Natalii Rybickiej też nie, a szkoda :D.

Hans_Kloss

Magdy Schejbal tez nie ma :D vco zrobic...

ocenił(a) serial na 7
marajka

:D :D Pauliny Chapko też nie. . . :P ;)

CytrynOOwkaxD

takze cieszmy sie z tego co mamy ;) zawsze moze byc gorzej :P

ocenił(a) serial na 7
marajka

Dokładnie ;)

Hans_Kloss

ja bym nie zdzierzyla przyjaciolek w takiej (przykladowo) wersji (wersja koszmar czyli gosciu od obsady byl pijany i nacpany): Maja Bohosiewicz jako Patrycja, ZmudaTrzebiatowska jako Zuza, Anna Kozka jako Inga i Asia Jablczynska jako Anna oraz Dorota - Edyta Herbus :P

marajka

+ podstarzała Foremniak jako żona Szymona :D.

ocenił(a) serial na 7
marajka

O losie. . . :D Pojechałaś XD Wtedy, to chyba nikt by tego nie oglądał :D Bez kitu. Kiedyś, na samym początku były artykuły, w których pisali, iż w przyjaciółkach miały grać m. in. Zając i Włodarczyk. Pamiętam jak brechtałam "yhy, Zając Ingę, a Aga Dorotę?" :P

CytrynOOwkaxD

o jej - kto na to wpadl????

ocenił(a) serial na 7
marajka

Pewnie jak zwykle, "tfurcy" ;) Nie wiem ile w tym prawdy, ale pamiętam, że tak kiedyś pisali. :)