PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 352 tys. ocen
8,2 10 1 351682
8,5 41 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Chce się podzielić smutkiem związanym z zakończeniem pracy nad serialem „Przyjaciele” . Czy oglądaliście może ostatni odcinek ? i co o nim myślicie? czy to był prawdziwy Happy End?.
Ja oglądając ostatni odcinek byłem trochę przygnębiony perspektywą końca tego wspaniałego serialu a jednocześnie czułem niedosyt przecież jeszcze tyle mogło się wydarzyć!!!. Pozostaje mi jedynie nadzieja że może za jakieś 2-3 lata wznowią produkcje ale to złudna nadzieja. Jedyne co mnie pociesza to fakt wydania w roku 2005 w maju 90 minutowego odcinka wieńczącego ten serial.

Napiszcie swoje opinie na ten temat!!!

Zapraszam!!!
i POZDRAWIAM!!!!

użytkownik usunięty
Bert_2

rzeczywiście, ja płakałam przez ostatni odcinek bardzo mocno. i był wzruszający i śmieszny (lewe felengi:)))) ale czuje niedosyt, ze juz nie zobaczę mieszkania, w którym kazdy kiedys mieszkał (joey:to ten pokój był liliowy?:)))) cieszę się, że ross z rachel, monica z chandlerem, tylko biedny joey sam jak palec, a phebe z jakims mike, ja bym wolała żeby sie hajtnęła z joyem, fajna jest ostatnia scena jak wszyscy znikaja na kawę:) nawet teraz jak to pisze to chce mi sie płakać, bo to mój UKOCHANY serial

No ja tez płakałem,pzrez kawał mojego zycia ten sarial był tym co poprawiało mi humor bez wzgledu na to co sie działo

ocenił(a) serial na 10
pawelolaszek

No i mnie zawsze potrafił on rozweselić Bez względu na okoliczności Naprawdę będzie mi brakować tych wspaniałych ludzi

użytkownik usunięty
Bert_2

ech... przywiazalem sie do nich - kiedys ogladalem na wyrywki. Przez ostatnie dwa miesiace na kompie obejrzalem jednak wszystkie odcinki od 3 sezonu do konca i naprawde ciezko mi bylo przejsc do porzadku dziennego po obejrzeniu ostatniego. Ciagle sie lapie na tym, ze mysle co sie przyjaciolmi dalej dzieje, jak sobie zyja... I powiem szczerze, nie do konca jestem zadowolony z zakonczenia najwazniejszego watku Friendsow, ciagnietego od samego poczatku do samego konca. Mowie oczywiscie o zwiazku R&R. Dwa malzenstwa wsrod przyjaciol a Ross i Rachel dalej na kocia lape - jakos nie do konca jestem przekonany, ze tym razem im sie uda ;-) Ale bede 3mal kciuki czekajac na poltoragodzinny odcinek z swieta dziekczynienia - premiera z tego co wiem w maju 2005. A teraz juz ogladam 1 sezon - to ciekawe zobaczyc ich wszystkich 10 lat mlodszych:D

ocenił(a) serial na 10

Dzięki wszystkim, którzy zabrali głos!!!!!!
Długo mnie nie było w portalu, ale mam pytanie:
Może cos usłyszeliście albo wyczytaliście na temat tego ostatniego odcinka 90 minutowego. Generalnie chodzi mi oto czy może będzie grany w kinach??J To by była ciekawa koncepcja szczególnie, że nie każdy ma NBC a na całym świecie jest masa fanów!!!!!!!!!. Chyba, że wydadzą od razu DVD z tym odcinkiem. Ciekawe jak to będzie!!!!!

Ciekawe czy ktoś ma jakieś info na ten temat będę wdzięczny za odpowiedź!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Bert_2

Chce mi sie ryczec......godzine temu obejrzalam ostatni odcianek..... na kompie mam wszystkie odcinki od 1 do 10 serii.... i wiecej juz nie bedzie... zawsze jak przyszlam ze szkoly do domu ogladalam jeden lub dwa odcinki i zawsze mi humor poprawialy.... zaden nie byl nudny.... a teraz.... nie bede juz ich ogladac.... niestety.... bo skonczyli produkcje!!! chyba sie od tego serialu uzaleznilam... a co do tego odcianka co ma byc w maju to nic nie slyszalam.... ale jesli bedzie to bedzie super.... P.S) jestem z toba i tez mam nadzieje ze to jeszcze nie koniec i wznowia produkcje :)

użytkownik usunięty
Bert_2

Wiecie ze powstalo kilka odcinkow o dalszym losie joego? mam je na kompie :D po tym jak monica i chandller sie wyprowadzli, ross i rachel sie zeszli, phobe wyszla za mika joe wyjechal do hollywood zeby grac w filmach. Serial jest smieszny ale nie wystepuje w nim zadna osoba z pozostalej piatki przyjaciol..... i dlatego nie mam zamiaru go calego ogladac.... bo przyjaciele to przyjaciele.... cala szustka...;( P)S. to ja pisalam ostatnia odpowiedz :)

ocenił(a) serial na 10

Dzięki za miłe wsparcie!!!!:-) Słyszałem o tym nowym serialu Joego i szczerze mówiąc na razie ściągam pierwszy odcinek(nie mam czasu wchodzić na kompa:-( sesja) wiec jeszcze nie oglądałem, ale czytałem o fabule tego serialu i myślę ze nie będzie tak źle:-).Pocieszające jest to ze widziałem jeden z ostatnich wywiadów z Przyjaciółmi i podobno maja się pokazać w tym serialu:-)

Piszcie dalej!!!
Pozdrawiam Bert :-)

ocenił(a) serial na 10
Bert_2

Serial "joey" ma juz jakies 15 odcinkow, pojawia sie bodajze w czwartki wieczorem, niestety do kultowych "Frindsow" sie nie umywa. Byl i jest to moj ulubiony serial, jest w nim wszystko smiech, wzruszenia, przyjazn, milosc... NIe znalazlem jeszce osoby ktroa by na jego temat pwiedizala zle slowo

ocenił(a) serial na 10
Bert_2

Witam
Oczywiscie ogladalem ostatni odcinek i musze przyznac ze lezka poszla po ostatniej scenie. Jednoczesnie szkoda, ze sie skonczylo, ale moze to i lepiej, nie chcielibysmy chyba by Friends ciagnelo sie jak Moda na sukces ;)

Bert zapraszam na najwieksze polskie forum serialu Friends - www.friends.chwilami.pl. Mamy juz w miare dlugi staz :) Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Coyote

Zazdroszcze Wam ze widzieliscie wszystkie serie,ja czekam na to az Polsat wyemituje kolejne
Mother_Earth

użytkownik usunięty
Bert_2

Serial jest rzeczywiscie WYPASIONY. Watpie, zeby ktos stworzyl jeszcze kiedys cos rownie zabawnego i wciagajacego. Koniec jego produkcji to koniec pewnej ery!!;) Tez niedawno obejrzalem ostatni odcinek i tez zrobilo mi sie cholernie smutno:( Niby wszystko konczy sie dobrze,ale... szesc kompletow kluczy na stole w pustym mieszkaniu...chlip chlip:( Przez pare dni nie moglem sie jakos otrzasnac, ale znalazlem w koncu swietny sposob:) Ogladam wszystkie serie jeszcze raz:)) To dziala:))) No i zawsze pozostaje nadzieja, ze moze kiedys...

użytkownik usunięty
Bert_2

kurde, mialam friendsow na kompie ale musialam skasowac... a na dvd karzda seria kosztuje 200 zl.... czyli za 10 seri trzeba by bylo zaplacic 2000 zl..... no moze 1999 zl i 90 gr (bo serie kosztuja 199zl 99gr) :] WHY??

Dokładnie mnie też to wkurza!!! A tak bym chciała mieć te odcinki przynajmniej 10 SERIĘ!!!
nyah@tenbit.pl

użytkownik usunięty
Bert_2

LUDZIE! 2 marca znowu zaczna emitowac friendsow!!! na tvn 7 :D o 19.40 :D :D :D :D :D

Witam Poszukuję napisow do 8 seri przyjaciol nazwy plikow:
Friends.S08E03.DVDRip.DivX-HOS TiLE.avi

moj nr gg103831
lub mail viperpl30@hotmail.com
pozdrawiam

użytkownik usunięty
Bert_2

Ja tez niedawno obejrzalam ostatni odcinek przyjaciol i i scene z szescioma kluczami lezacymi na stole pamietam do tej chwili. To najlepszy serial komediowy jaki kiedykolwiek powstal i chcialbym zobaczyc ten 90minutowy odcinek :)
Pozdrawiam wszytskich fanów :*

ocenił(a) serial na 10

Witam ponownie po długiej przerwie!!!:-)Mam pytanko odnośnie tego kończącego odcinka: Kiedy on bedzie, bo juz sie nie mogę doczekać, a miesiąc maj sie kończy???

Odnośnie kupowania całych serii "Przyjaciół" to niechwaląc sie mam 2 serie: 1(po angielsku bez napisów polskich)kosztowala 149zł, a 2 seria(polskie napisy)220zł. Wynika z tego, że za same polskie napisy płacimy kupę kasy. WHY?? Co do kupna radzę przeglądać aukcje na Alegro. Można tam kupić używane serie "Przyjaciół" za dobra cenę!:-)

Dzięki za udział w FORUM. Piszcie dalej!!!
Pozdrawiam BERT:-)

Bert_2

ejj ja nie w temacie bo przyjaciół zaczęłam ogladać dopiero teraz - w TVN 7... czy to leci od poczatku?? czy to końcowa seria?? bo właśnie nie wiem. Mówicie o ostatnim odcinku ale nie wiem czy to dotyczy tego co leci na 7-mce czy nie. No szkoda, że już nie kręcą dalszych odcinków(beczy)

ocenił(a) serial na 10
Nuriko

oj...to przed tobą jeszcze hoho i więcej. to co puszczają w TVN7 to napewno nie dotyczy tego o czym tu mowa:P jesli się nie mylę to właśnie oglądasz początek drugiej serii, więc do bejrzenia masz jeszcze 8 serii. i radzę nie czytać tego co się wydaży w późniejszych odcinkach...lepiej być mile zaskoczonym :) pozdrawiam fanów friendsów:)

Bert_2

wczoraj w nocy obejżałam ostatni odcinek :( zaczęłam płakać Phoebe przytula Rossa na lotnisku i tak już zostałam do końca, A ta scena kiedy wychodzą na kawę i pytnie Chandler'a "gdzie"?? jest bombowe. szkoda, ale dziekuję im za te 10 lat :) teraz pozostaje tylko kompletowanie serii i ogladanie ich na nowo
Pozdrawiam fanów :)

ocenił(a) serial na 10
milena_kaszubska

Ja dzis obejzalem ostatni odcinek.Jest mi zle,jest mi smutno.Nie wiem co mam ze soba zrobic,nigdy bym nie przypuszczal ze tak sie tym bede przejowal.Musze zapomniec,sprobuje z obejzeniem calej 10 od poczatku.Moze pomorze.Dzieki

Bert_2

Witam. Tak jak i ty jestem fanem tego serialu, mam pytanie czy orientujesz sie skąd można ściągnąć ten odcinek więczący serial nie chodzi mi o odcinki 10 serii 17-18 tylko ten o ktorym piszesz co mial wyjsc w maju 2005.
dzieki

Bert_2

Witam. Tak jak i ty jestem fanem tego serialu, mam pytanie czy orientujesz sie skąd można ściągnąć ten odcinek więczący serial nie chodzi mi o odcinki 10 serii 17-18 tylko ten o ktorym piszesz co mial wyjsc w maju 2005.
dzieki

zarowa7_2

wlasnie w jeden dzien obajrzalem polowe 9 sezonu i caly 10...i musze sie przyznac ze podczas 2 ostatnich odcinkow zdarzalo mi sie ryczec jak bóbr, Ci ludzie sa niesamowici...bardzo zaluje, ze skonczyli prace nad serialem, ale coz...mam cale 10 sezonow, zatem zaczynam od poczatku ;D

Pozdrawiam

lopek

Taaak odcinek finałowy jest piękny, gdy go po raz pierwszy oglądałam to nie mogłam poźniej się pozbierać.

ocenił(a) serial na 10
Bert_2

14 lat później i nadal nie ma lepszego serialu + nadal czuć niedosyt.