Nie wiem co ludzie w tym widzą i to jeszcze Polacy. To, że amerykanie lubią takie pierdoły nawet się nie dziwię bo to zrąbany kraj.
Ten serial dał początek wszystkim idiotycznym współczesnym serialom dla dzieciaków żeby się odmóżdżyły.
wszystko jest tam tak piękne,kolorowe i kiczowate że aż można się porzygać!
Perypetie bohaterów są ciekawe? W co drugim odcinku ci "przyjaciele" mają nowych partnerów do za przeproszeniem 'kopulacji' lub sami między sobą się rżną i to jest cała fabuła 200 odcinków(wiem chociaż widziałem tylko kilka odcinków )
PO PROSTU ŻENADA!!!!
Skoro widziales tylko kilka odcinkow to skad mozesz wiedziec jaka jest fabula calej serii?
Piszę osoba, która oceniła beznadziejny Świat Według Kiepskich na 9... To jest dopiero genialny serial z jakże zapierającą dech w piersiach fabułą i w ogóle nie odmóżdża... Pewnie jeszcze jakiś morał z niego wyniosłeś/aś?
I nie ma to jak wypowiadać się na temat serialu oglądając raptem kilka odcinków...
Żenujący czy tam żenująca to jesteś ty.
A teraz wróć do oglądania Psot Dudusia Wesołka i innych Gumisiów skoro nie potrafisz zrozumieć klasyki i jednego z najlepszych seriali obyczajowych/komediowych jaki kiedykolwiek powstał.
A co, każdy odcinek tak diametralnie różni się od pozostałych? Zakładam że wszystkie odcinki są właściwie takie same.Tak trudno się tego domyślić?
A co do ŚwgK to jest to tak dobry serial, bo przedstawia w krzywym zwierciadle naszą rzeczywistość. Może absurdalnie, ale mi to akurat pasuje.
Natomiast co przedstawiają przyjaciele? Sam wiesz co
Np to ze kazdy z nas marzy zeby miec taka paczke- przyjaciol ktorzy zawsze byli sa i beda. Jak bys obejrzal wiecej odcinkow to bys wiedzial ze postacie z serialu bardzo czesto wychodzili na randki jednak bardzo rzadko konczyly sie one w lozku ( z wyjatkiem Joey) wiec z "kopulacja" nie ma to nic wspolnego.
Serial jest prawdziwy- zabawnie i z lekkim przymruzeniem oka opowiedziena historia szostki przyjaciol w wieku 20stu paru lat ktorzy przezywaja milostki rozczarowania itd. Jak to ma mniej " wartosci" jak Twoj Swiat wedlug Kiepskich to gratuluje!
Sa gusta i gusciki, nie wszyscy musza kochac ten serial ale nie bez powodu dostal miano kultowego serialu wszechczasow ;)
"przeżywają miłostki,rozczarowania itd." Ty naprawdę bierzesz te ich przygody na poważnie? No to gratuluję...
Jak byłem w Twoim wieku też mi się ten serial nie podobał...odczekaj pare lat, spróbuj ponownie, może Ci się spodoba...ja np. Miodowe Lata oceniam na nie więcej niż 3 a Kiepskich podobnie...i dobrze, bo jakby wyglądał świat gdyby wszystkim podobało się to samo:):)
Jednego z najleszpych seriali obyczajowych/ komediowych jaki keidykolwiek powastałXDDDD Po pierwsze to nie jest serial obyczajowy tylko komediowy. Po drugie "ten jeden z najlepszych seriali jakie keidykolwiek powstał"został zmiażdżony pod względem nagród i recenzji przez swojego głównego konkurenta- Frasiera, który stał się najbardziej nagradzanym serialem w historii. Przyjaciele 6 emmy, Frasier 37. O czym tu wogóle rozmawiaćxD
"Przyjaciele" to jest prawdopodobnie najlepszy komediowy serial w histori telewizji a ty wracaj do "świata według kiepskich" który oglądają tylko gimbaza i półmózgi.
TK 1008 - oto przykład typowego internetowego hejtera typu "nie znam się, to się wypowiem". Twoje argumenty są tak idiotyczne że aż śmieszne. "nie wiem co ludzie w tym widzą i to jeszcze Polacy. To, że amerykanie lubią takie pierdoły nawet się nie dziwię bo to zrąbany kraj". Tak, jeszcze przy okazji nie zaszkodzi obrazić Bogu ducha winnych Amerykanów. Friends to kultowy serial i nic tego nie zmieni, a szczególnie żenujący komentarz kogoś, kto jest fanem Miodowych Lat. Pozdrawiam!
A niby na czym mam się znać? I co z tego, że lubię Miodowe lata? Pewnie dla ciebie ten serial jest za "prostacki", bo ty wolisz oglądać nowoczesną ,snobistyczną bzdurę
hahahahahahhaa "Swiat Wg Kiepskich" rzeczywiscie jest co rozumiec... polecam obejrzec "Przyjaciół" z dobrymi napisami, a nie po obejrzeniu paru odcinków hejtowac serial który emiotowano w ponad stu krajach...
Wypowiem się.
"Przyjaciele" to super serial, u mnie ma dziesiątkę, ale najlepszym serialem komediowym są "Cudowne lata". A miejsce 2 zajmuje "Przystanek Alaska", Friends dopiero na 3 pozycji. Dlaczego? Serial jest śmieszny i bardzo przyjemny, ale jednak w porównaniu do czołówki - płytszy.
Co do "Świata wg Kiepskich" to w tym serialu kryje się pułapka. Wiele osób wyrobiło sobie opinie na jego temat dawno dawno temu. Ja też. Ale zmieniłem zdanie oglądając późniejsze odcinki. I radzę to wszystkim, którzy klasyfikują go jako ordynarne gówno dla prostaków, bo wpisują się tym w środkowe warstwy społeczeństwa. Statystyka oglądalności wyraźnie pokazuje, że serial ogląda ćwierć inteligencja i inteligencja, a półinteligencja hejtuje.
ja akurat lubie miodowe lata :D :D ale tu tez się wypowiem, dla mnie największą siłą serialu friends jest jego ponadczasowość; nie odnosi się on do polityki, religii, pieniędzy, nie jest żadną satyrą na ówczesny świat i dlatego jak oglądałam serial 8 lat temu czy wczoraj bawił tak samo, zrób jeszcze jedno podejście za jakiś czas i napisz co myślisz ;) jeszcze od siebie dodam, że wg mnie najlepsze są sezony 6-9
"To, że amerykanie lubią takie pierdoły nawet się nie dziwię bo to zrąbany kraj."
Przestałem czytać, jesteś spie rdolony :D