PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352707
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Chandler czy Joey?

ocenił(a) serial na 9

Który Waszym zdaniem przystojniejszy? :)

ocenił(a) serial na 9
bozka_

dla mnie zdecydowanie Ross jest najprzystojniejszy i najbardziej atrakcyjny jako facet, Ci dwaj pozostali sa sympatyczni na kumpla, ale nie na partnera

marianna_p

poważnie???

miniu12

mimo całej symaptii do postaci ma czasami a może przeważnie tak tępy wyraz twarzy,że trudno uważać go za atrakcyjnego faceta :) Moim zdaniem Chandler i zupełnie prawie,że na tym samym poziomie Joey:)

ocenił(a) serial na 9
miniu12

mnie sie bardzo podoba, i absolutnie nie tepy, a najbardziej inteligentny i najbardziej mnie rozbawia ze wszystkich postaci, nie użyłabym sama tego określenia, ale jesli któryś jest tępy to tylko Joey, no i okropny babiarz, nie nadaje sie na partnera, a Chandler sympatyczny, dowcipny, ale chlopaczkowaty, wiec nie pociagajacy

marianna_p

no dobra,nie denerwuj się.fajnie...bo wielu facetów o twarzy nie zmąconej mądrą myślą mają u ciebie szanse :) dobra nie ważne..nie to ładne co ładne ale to co się komu podoba :)

miniu12

Z całym szacunkiem, ale tępy wyraz twarzy to mieli wszyscy trzej wielokrotnie w ciagu całego serialu. A najbardziej tepy wyraz twarzy to ma dla mnie Joey - bo w sumie taka już jego rola ;)
Jakbym miała wybierac faceta z tej trójki, zdecydowanie był by to Ross.

marianna_p

Dla mnie absolutnie też :)

ocenił(a) serial na 9
agar71

prawda?:)

ocenił(a) serial na 6
bozka_

Zdecydowanie Chandler. Patrząc na Matta teraz też nie mogę powiedzieć, że nie jest atrakcyjny mimo, że jest wielokrotnie starszy ode mnie.

ocenił(a) serial na 9
wtfmarta

Ja od poczatku mialam "soft spot" do Matthew Perry (szczegolnie kiedy wracaja z Londynu - wygladal tak swiezo I luzacko)...aczkolwiek na poczatku drugiego sezonu obaj panowie wygladali sexy po wizycie u Vidal Buffay:) pozdraiwiam

ocenił(a) serial na 8
bozka_

oczywiście Joey!

ocenił(a) serial na 10
bozka_

dla mnie Ross. to ze względu na urodę Davida Schwimmera zaczęłam oglądać ten serial co było super decyzją, bo teraz jest to mój najlepszy serial ever.