Właśnie skończuyem REwatch tego serialu i po raz kolejny, podczas oglądania dziewięciu sezonów zdychałem ze śmiechu, po raz kolejny wyłapywalem kolejne sarkazmy, zaś w finałowym sezonie, z odcinka na odcinek śmiech przeplatany był ze wzruszeniem... Zaś finał to już kompletny odlot. Fakt, to tylko serial, ale oglądając koniec ich wspólnych perypetii, można poczuć się, jak podczas pożegnania z realnymi znajomymi :)
To wspaniały serial, wrócę do niego na bank, i to niejednokrotnie!!
Jeśli ktoś nie widział tego serialu (mam na myśli głównie młodsze pokolenie) to odpalcie tę pozycję obowiązkowo, bo dzisiejsze seriale nie dorastają "Friendsom" do pięt. Przyjaciele to ponadczasowy serial, który nigdy nie pokazał spadku formy.
Kultowy. Wszystko w filmie jest dopięte na ostatni guzik. Kiedy się ogląda serial, poznaje każdego z bohaterów, chciało by się znaleźć między nimi, przeżyć to co oni, mieć takich przyjaciół. Dowodem na to jest oglądalność oraz ilość nagród jakie zgarnął ten serial.
Właśnie skończyłam oglądać - ponownie - wszystkie odcinki! Łezka się kręci... REWELACJA!
Może to głupio zabrzmi ale łezka mi popłyneła gdy oglądałam ostatni odcinek.Może dlatego ,ze mówi o tym że wszystko przemija nawet najlepsze chwile w życiu i młodość.Chandler Monika i inni wkroczyli w nim w inną sfere życia a to co było nigdy nie wróci.