Od 2 marca, o 19.40 na TVN 7 Friends będa emitowani od pierwszego odcinka. Wiecie może do którego sezonu będą puszczać ?? Bo serial będzie leciał codziennie :D
Byłoby naprawdę EKSTra gdyby puszczali od pierwszego sezonu, codziennie i nie byłoby przerw między kolejnymi seriami...ALE BĘDZIE ZAJEBIŚCIE :))))))))))
Tak sie ciesze. Juz od dawna chcialam obejrzec ten serial i ,nie wiem jak to jest mozliwe, mimo ze jeszcze go nie widzialam ani razu juz jestem jego wielka fanka. (lol) A fakt ze bedzie od samego poczatku to normalnie... no nawet trudno to opisac. juz nie moge sie doczekac marca. SSSUUUPPPEEERRR!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
A od którego sezonu ??? Nigdzie nie znalazłem informacji aby miałby to być sezon 1.
Właśnie w TVN 7 podają że będą emitować od pierwszego odcinka a ja czytałam recenzję w TO&OWO i tam jest opis odcinka w którym Monica ma nowego chłopaka i przedstawia go reszcie, Chendler znów zaczyna palić bo pomaga Joey`owi przygotować się do nowej roli, Pheobe znajduję w jakimś napoju w puszce kciuk i dostaje odszkodowanie, którego nie chce.
A to raczej nie wygląda na pierwszy odcinek!!! Zobaczymy kto kłamie TVN7 czy TO&OWO!!! Pozdrawiam
Ja czytałam dokładnie to samo w TVOkey i jesli się nie mylę to jest to opis trzeciego odcinka pierwszej serii (jesli dobrze pamiętam to tytuł tego odcinka brzmi "ten z kciukiem")
Fajnie by było gdyby emitowali od pierwszego :) Wszystkiego dowiemy sie o 19.40 w środę.
No to będę przykuta do telewizora od środy codziennie przez pięć dni w tygodniu. Ekstra. Wreszcie obejrzę wszystkie odcinki, które do tej pory mi umknęły.