PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 354 tys. ocen
8,2 10 1 353985
8,6 47 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Warto zobaczyć: https://www.youtube.com/watch?v=i4H2JHp5XOQ#t=172
btw: wciąż czekam na ten dzień, kiedy ogłoszą, że zrobią jeszcze 1 serię;)

ocenił(a) serial na 10
Sajmek

Genialne. :D

Ale czekam aż zrobią jakiś program z całą szóstką, tak jak to zrobili z Bundymi.

ocenił(a) serial na 8
Sajmek

A czemu mieliby zrobić?

ocenił(a) serial na 10
mario998

A dlaczego mieliby tak nie zrobić? Po prostu mam taką nadzieję, nie wiem czy to kiedykolwiek się stanie.

ocenił(a) serial na 10
ProXima9404

Rozczaruje was, już były bardzo realne pogłoski, niestety po miesiącu czy dwóch wypowiedział
czy wypowiedziała się osoba odpowiedzialna za przyjaciół i powiedziała, że nie powstanie bo
zamiast kawiarni musieli siedzieć by w starbucksie, Joe podrywający w swoim wieku byłby
niesmaczny, a Fibi przygrywająca na gitarze godna pożałowania, dodatkowo losy musiałby się
skupić wokół prawie, albo dorosłych dzieci - Bena i ... zapomniałem jej imienia. :D

ocenił(a) serial na 8
Eddie1

Emma :p

Sajmek

Jennifer jest sztywna.

ocenił(a) serial na 10
no_bo_co

No właśnie też odniosłam takie wrażenie, no może nie tyle co sztywna, a... No właśnie. Jakby cała ta scena ją wkurzała i nie chciała mieć już nic wspólnego z "przyjaciółmi" .
Chociaż z drugiej strony nie wiem, czy nie było to "podstawione" i po prostu miała tak grać ;)

ocenił(a) serial na 10
ktos1234321

Przecież cała ta scena była 'oskryptowana'...

ocenił(a) serial na 10
ProXima9404

Racja. Coś takiego nie przejdzie przez tv bez skryptu.

ocenił(a) serial na 10
Sajmek

kiepskie to - bez znaczenia czy zachowanie Aniston jest wyreżyserowane czy naturalne.

Sajmek

Mnie się zrobiło niewypowiedzianie smutno po tym :/ Jakby mi ktoś wlazł z zabłoconymi buciorami do domu i usiłował mi wmówić, że to zabawne i tak już będzie zawsze a to, co miałam poukładane nie miało nigdy sensu. Poza tym Jen i Courtney są tak ponaciągane, że chyba bały się uśmiechać, żeby im się ręce samowolnie nie podnosiły.

Sajmek

oglądałam już. byłabym zachwycona gdyby nie postawa Aniston. aż się przykro na to patrzyło. ta jawna niechęć była powodowana tym, że nie podobał się jej scenariusz a la fanficton, a nie dlatego że źle wspomina prace na planie Przyjaciół, jak myślicie ? bo jeżeli to drugie jest prawdą... no sorry, ale gdyby nie Przyjaciele to by w ogóle nie byłaby tam gdzie jest obecnie. gdzieś czytałam, że na początku swojej kariery Aniston szło bardzo źle - niemal każda produkcja okazywała się klapą. poszła na casting do Przyjaciół z nastawieniem, że jeżeli nie uda się jej tam to zrezygnuje z aktorstwa. tak więc mam nadzieję, że ta niechęć brała się z tego że mocno nie podobał się jej ten scenariusz.