PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 354 tys. ocen
8,2 10 1 353900
8,6 47 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Niestety nie mam Canal+, na którym leciała ostatnia seria, a bardzo chciałbym zobaczyć jak potoczyły się losy bohaterów mojego ulubionego sitcomu. Polsat emitował swojego czasu odcinki Przyjaciół i nagle przerwał. Ostatnim sezonem jaki wyemitował był ten z udziałem Bruce'a Willisa, a potem nastąpił koniec i już kilka lat nic nie ma. Mam nadzieję, że to się zmieni. A więc czy ktoś wie kiedy (lub czy) zostaną wyemitowane na Polsacie lub w innej TV ostatnie serie Przyjaciół?

użytkownik usunięty

tego nie wiem niestety, ale bardzo bym chciała zobaczyc dalsze losy bohaterów, bo też nie mam C+... kiedys ogladalam Przyjaciol wlasnie na tym kanale, bo bylo to pasmo niezakodowane...niestety, po 7 sezonie stwierdzili chyba, ze za duzo tego dobrego i skonczyli z tym...
teraz przypominam stare odcinki na TVN 7 i mam nadzieje, ze puszcza do samego konca, ale zanim to (moze) nastapi to minie troche czasu

ja posiadałam c+...ostanie sezony bomba ale jednak opuściłam kilka odcinków mam nadzieje że telewizja tvn7 nie przestanie emitować tego zabawnego sitkomu az do konca...polecam i nie mam zadnych widomości o wzonwieniu serialu..pozdro