Kultowy. Wszystko w filmie jest dopięte na ostatni guzik. Kiedy się ogląda serial, poznaje
każdego z bohaterów, chciało by się znaleźć między nimi, przeżyć to co oni, mieć takich
przyjaciół. Dowodem na to jest oglądalność oraz ilość nagród jakie zgarnął ten serial.
Nie wiem czy wszystko dopięte na ostatni guzik ale z pewnością chciałbym być jednym z nich. W Polsce ze świecą szukać takich ludzi. Najprzyjemniejszy serial jaki kiedykolwiek oglądałem i chyba już zostanie tak na zawsze.
prawda, prawda! A z ostatnim odcinkiem człowiek czuł się jakby życie się kończyło. Zawsze wracam do tego serialu. Nie ma lepszego. A tak na marginesie polecam Episodes Matt leBlanc jest tam super! :D
Właśnie skończyłam oglądać - ponownie - wszystkie odcinki! Łezka się kręci... REWELACJA!
"Dowodem na to jest oglądalność oraz ilość nagród jakie zgarnął ten serial. Jakich nagród? XDDD Ten serial został zmiażdżony przez nadawanego w tych samych latach swojego głównego konkurenta Frasiera- do 2017 roku najbardziej nagradzanego serialu w historii telewizji( w 2017 przegoniła go o 1 statuetkę Gra oTron). Przyjaciele- 6 Emmy, Frasier- 37, w tym do 2014 roku był jedynym serialem nagradzany Emmy dla najlepszego serialu komediowego roku przez 5 lat z rzędu. ( w 2014 rekord wyrównała Współczesna Rodzina). Więc gdzie te nagrody?:)