PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 354 tys. ocen
8,2 10 1 354020
8,6 47 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Kultowy. Wszystko w filmie jest dopięte na ostatni guzik. Kiedy się ogląda serial, poznaje
każdego z bohaterów, chciało by się znaleźć między nimi, przeżyć to co oni, mieć takich
przyjaciół. Dowodem na to jest oglądalność oraz ilość nagród jakie zgarnął ten serial.

ocenił(a) serial na 8
nikah

Nie wiem czy wszystko dopięte na ostatni guzik ale z pewnością chciałbym być jednym z nich. W Polsce ze świecą szukać takich ludzi. Najprzyjemniejszy serial jaki kiedykolwiek oglądałem i chyba już zostanie tak na zawsze.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
nikah

prawda, prawda! A z ostatnim odcinkiem człowiek czuł się jakby życie się kończyło. Zawsze wracam do tego serialu. Nie ma lepszego. A tak na marginesie polecam Episodes Matt leBlanc jest tam super! :D

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
nikah

Właśnie skończyłam oglądać - ponownie - wszystkie odcinki! Łezka się kręci... REWELACJA!

nikah

"Dowodem na to jest oglądalność oraz ilość nagród jakie zgarnął ten serial. Jakich nagród? XDDD Ten serial został zmiażdżony przez nadawanego w tych samych latach swojego głównego konkurenta Frasiera- do 2017 roku najbardziej nagradzanego serialu w historii telewizji( w 2017 przegoniła go o 1 statuetkę Gra oTron). Przyjaciele- 6 Emmy, Frasier- 37, w tym do 2014 roku był jedynym serialem nagradzany Emmy dla najlepszego serialu komediowego roku przez 5 lat z rzędu. ( w 2014 rekord wyrównała Współczesna Rodzina). Więc gdzie te nagrody?:)