Wielka szkoda że najlepszy serial na tym szarym świecie się skończył:(( Myślałem że skonczy sie na tym że wszytko bedzie po staremu a tu Chanlder i MOnica sie wyprowadzili Joey mieszka sam:(( Postanowiłem że kupie sobie wszystkie sezony tego wyśminitego serialu. Stali się częścią mojego życia;]
W pełni się z tobą zgadzam serial mistrzostwo. Zostaje powtórne oglądanie ale niestety to już nie to samo.
Pewnie nie bedzie to samo. Co ja teraz bede robil o 19:40 i 16:40 -.-' Niby leci terazJoey ale to już nie jest ten Joey z Przyjaciół:((
No własie niestety serial juz nie jest tak dobry jak poprzednik, ale Joey jako postać daje rade.
No właśnie Joey to już nie jest dobry serial. Jakoś nie przemawiają do mnie Ci aktorzy. W szóstce przyjaciół każdy odnajdywał jakieś swoje cechy, a ten serial to po prostu kolejny papkowaty sit-com... Przyznam szczerze, że już wolałabym zobaczyć taki serial z Chandlerem i Monicą, albo Rossem i Rachel, nawet Phoebe, ale Joey to już dla mnie jakby ostateczność w kontynuacji wątku.