PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352685
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Rodzina Phoebe

ocenił(a) serial na 10

1. Wiecie może jak zakończył się wątek z prawdziwym ojcem Phoebe? Pojawił się na pogrzebie jej babci, potem spotkali się w kawiarni i... dalej mi chyba umknęło co się stało...
2. Dlaczego Phoebe i Ursula się nie lubiły? Trochę mnie smuciło jak oglądałam, że się nie mogą dwie najbliższe osoby dogadać, ale też nie za bardzo wiem co się wydarzyło między nimi (zapewne dzięki polskiemu tłumaczeniu i lektorom). Phoebs wylądowała na ulicy, a gdzie była wtedy Ursula?

ocenił(a) serial na 10
Viera

1. Ten wątek się urwał. Ostatni raz ojciec pokazał się w kawiarni przy spotkaniu i tyle. Później nawet nie był wspominany. W zasadzie szkoda , bo ten wątek mógłby być bardzo dobry
2. A jeśli chodzi o Phoebe i Ursule to też nie jest powiedziane czemu się nie lubiły. Phoebe tylko wspomina w którymś momencie , że chodzi o jakieś sprawy z dzieciństwa. Że Ursula pierwsza zaczęła chodzić itp... W ogóle sprawa z Phoebe mieszkającą na ulicy ma dużo nielogiczności. Bo nie wyjaśnia się , gdzie wtedy była Ursula czy nawet ich babcia z którą Phoebe mieszka w serialu

ocenił(a) serial na 10
feliks35

No właśnie... juz nie wiedzialam czy niedokladnie ogladałam, czy faktycznie to jest takie pourywane, a szkoda, bo wątek Phoebe mogłbyć swietny... osoba z tak ciekawym życie, a tu tylko jakieś ogryzki z jej życia.