Wole jednak stare odcinki. Choc mógłbym obejzec jeszcze 10 kolejnych serii, bo ten serial zawsze mnie śmieszy. Ostatnio zacząłem oglądac na dvd od 1 sezonu. jestem teraz przy 3. Niby wiekszośc z tych odcinków kiedyś widziałem ale dawno i ogladajac ponownie śmieszą mnie tak samo ;]
Ogladam również po raz pierwszy 10 sezon na tvn 7. I po dzisiejszym odcinku sądze, że...trzeba powiedziec Rosowi! :]
Już nie trzeba. Ross się sam dowiedział - zobaczył to na własne oczy :P Niestety w nieco brutalny sposób, ale przynajmniej Joey i Rachel nie muszą mu nic mówić.
Dzisiaj był niezły odcinek. Więc Joey i Rachel zostana przyjaciółmi.
Słyszałem, że tvn ma puścic również serial Joey. Widziałem kilka odcinków- może nie jest rewelacyjny ale przyzwoity:] można obejżec.
a ja uwazam ze serial nie tylko utrzymal poziom ale caly czas go podnosil!i uwielbiam sezon 7, 8 i 9. dziesiaty tez ale ta presja ze koniec sie zbliza... ostatni odcinek to smiech przez łzy... bo ostatni...:(
cannabinol - tak, ten wczorajszy odcinek był świetny! Nie mogłam przestać się śmiać z tego, co przydarzyło się biednemu Ross'owi :D I z tego, jak Joey odpinał stanik Rachel :) Ta seria jest przezabawna :D
właśnie ściągnęłam sobie ten sezon i oglądam po kilka odc na dzień:P seria fajniutka i jest naprawdę z czego sie posmiac. Co do poczatkow, to trzeba przyznac, ze sentyment do tych odc npozostanie wieczny. Poluje tez na te stare - najpierwsiejsze serie :)
A ja właśnie skończyłem oglądać Friends serię 10-moja ocena? Serial WYBITNY:)! A zakończenie było takie jakiego się wszyscy spodziewali od pierwszego odcinka I serii:) No może z wyjątkiem ślubu Phoebe i Joeya:P Trochę żal że to już koniec ale przynajmniej potrafili zakończyć to z godnością a nie jak w Married With Children gdzie w sumie przerwali serial z odcinka na odcinek...