PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 354 tys. ocen
8,2 10 1 353950
8,6 47 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Wole jednak stare odcinki. Choc mógłbym obejzec jeszcze 10 kolejnych serii, bo ten serial zawsze mnie śmieszy. Ostatnio zacząłem oglądac na dvd od 1 sezonu. jestem teraz przy 3. Niby wiekszośc z tych odcinków kiedyś widziałem ale dawno i ogladajac ponownie śmieszą mnie tak samo ;]
Ogladam również po raz pierwszy 10 sezon na tvn 7. I po dzisiejszym odcinku sądze, że...trzeba powiedziec Rosowi! :]

ocenił(a) serial na 10
cannabinol

Już nie trzeba. Ross się sam dowiedział - zobaczył to na własne oczy :P Niestety w nieco brutalny sposób, ale przynajmniej Joey i Rachel nie muszą mu nic mówić.

meell

Dzisiaj był niezły odcinek. Więc Joey i Rachel zostana przyjaciółmi.

Słyszałem, że tvn ma puścic również serial Joey. Widziałem kilka odcinków- może nie jest rewelacyjny ale przyzwoity:] można obejżec.

cannabinol

a ja uwazam ze serial nie tylko utrzymal poziom ale caly czas go podnosil!i uwielbiam sezon 7, 8 i 9. dziesiaty tez ale ta presja ze koniec sie zbliza... ostatni odcinek to smiech przez łzy... bo ostatni...:(

ocenił(a) serial na 10
goha_artyha

cannabinol - tak, ten wczorajszy odcinek był świetny! Nie mogłam przestać się śmiać z tego, co przydarzyło się biednemu Ross'owi :D I z tego, jak Joey odpinał stanik Rachel :) Ta seria jest przezabawna :D

cannabinol

właśnie ściągnęłam sobie ten sezon i oglądam po kilka odc na dzień:P seria fajniutka i jest naprawdę z czego sie posmiac. Co do poczatkow, to trzeba przyznac, ze sentyment do tych odc npozostanie wieczny. Poluje tez na te stare - najpierwsiejsze serie :)

ocenił(a) serial na 10
___nothing_to_say___

A ja właśnie skończyłem oglądać Friends serię 10-moja ocena? Serial WYBITNY:)! A zakończenie było takie jakiego się wszyscy spodziewali od pierwszego odcinka I serii:) No może z wyjątkiem ślubu Phoebe i Joeya:P Trochę żal że to już koniec ale przynajmniej potrafili zakończyć to z godnością a nie jak w Married With Children gdzie w sumie przerwali serial z odcinka na odcinek...