Delta Dawn
Jakiego języka uczył się Ross, kiedy chciał pomoc Rachel zdobyc mieszkanie?
Tak, to tylko było powiedziane
(nawet nie chciałabym tego widzieć, mówiąc szczerze).... ;)
i aktualne pytanie
"Która z dziewczyn usłyszała od mężczyzny, że lubi być oglądana rano bez makijażu?"
joey powiedział rachel, że podobało mu się, jak chodziła rano po mieszkaniu bez makijażu.
o to chodzi?
14 Street Union Square. Takie napisy widzę :)
Jeśli to niepełna odpowiedź, daj mi czas i poszukam dalej :)
Chodzi o to kiedy Janine się wprowadziła i Joey z nią układał kwiaty i takie tam z Monicą coś inneog babskiego robił i Chandler go tak nazwał ?
Co wychwalał Parker mega pozytywny chłopak Phoebe ; ) Żeby nie był bałaganu, niech będzie 7 pozytywnych rzeczy ; ) (swoją drogą Alec Baldwin bardzo mi się podobał w tej roli ;P )
1.Chandler był jego ulubieńcem
2. Promienny stan ciężarnej Rachel
3.Zdechły pies Moniki go wzruszył
4.Sala przyjęć C ;)
5.Podajnik talerzy- zmyślne urządzenie!
6.Mieszkanie Phoebe- uznał je za przystań, współczesny Eden....
7.Najlepsza kłótnia dotychczas- z Phoebe
:)
Komu zasugerowała Rachel, że nie może być sobą w pewnej sytuacji? Komu tak radziła?
KLIK! Haha, rany uwielbiałam ten wątek z Parkerem! I jeszcze kazał Phoebe zjeść ostrygę :D
Ponowię pytanie:
Komu zasugerowała Rachel, że nie może być sobą w pewnej sytuacji? Komu tak radziła?
Może podpowiem: sugerowała to Phoebe. Ale w jakich okolicznościach?
ja wiem, ja wiem :)
powiedziała to do phoebe, kiedy ona szła poznać rodziców mike'a. phoebe wymieniła okolice, z których pochodzi ona, a potem skąd są oni
pytanie oddaję, bo nic mi nie przychodzi do głowy
wymyśliłam takie (pewnie już było, ale trudno)
jak każde z przyjaciół dowiedziało się o romansie moniki i chandlera i jakie były ich pierwsze słowa gdy się dowiedzieli?
Joey domyślił się po powrocie z ich wspólnego wyjazdu, Rachel słuchając ich rozmowę przez telefon, Phoebe i Ross zobaczyli ich przez okno jego mieszkania.
Joey - you? and you?
Rachel - nic nie powiedziała, była w szoku i odłożyła słuchawkę
Phoebe - oh my eyes, my eyes!!
Ross - what are you doing? get off my sister!!!
tak, jeden z lepszych. drugim, którym bardzo mi się podobał był ten z prześladowczynią joey'a
zadawaj pytanko
Dla mnie zdecydowanie drugim najlepszym był ten, w którym dziewczyny przegrały mieszkanie:)
A pytanie...Hmmm...ciężko...
W jakim mieście rozgrywa się słynna historyjka Joeya, na którą podrywał dziewczyny i jakiego nazwiska używał, kiedy ją opowiadał?:)
miasta? miasto chyba nie było podane, tylko podnóże góry Tibidabo... a on był Ken Adams
zgadza się?
Ken Adams tak. Miasto było podane. No ale jak znasz górę to i miasto znajdziesz:)
no raczej. Barcelona :)
teraz będzie łatwe - jak przebiegały 30 urodziny każdego z przyjaciół?
swoje urodziny Chandler przeżył bez większych problemów, w przeciwieństwie do Joeya, który wybuchł na swoim i jego przyjęciu (WHYYY GOD!) :) Phoebe dowiedziała się, że kończy nie 30, a 31 lat i próbowała nadrobić wszystko co sobie zaplanowała, Rachel dostała od Chandlera kartkę po której się popłakała (happy birthday, grandma :D), rzuciła Taga, bo stwierdziła że jest za młody, a Joey ponownie wybuchł płaczem. Monica poszła na drinka z kolegami i nawet zapaliła papierosa, a potem na przyjęciu-niespodziance nieudolnie próbowała udawać że nie jest pijana :) Ross przeżył kryzys wieku średniego i kupił sobie sportowe auto którym nawet nie mógł się przejechać.
co robi Chandler kiedy jest u dentysty?
Zerka za dekolt pielęgniarki :)
Wróćmy do wymieniania:)
Wymień sceny/sytuacje które nie były kręcone w studio a na zewnątrz tzn na "świeżym powietrzu" (gdzie miały miejsce itd itp) - myślę że wiadomo o co chodzi :) ( odrazu mówię że gra podczas święta dziękczynienia w football była kręcona w studio). Do dzieła ! :)
1.pogrzeb babci Rossa i Moniki ,
2. bieganie Phoebe i Rachel w parku
3. sceny na plaży gdzie Joey kopał dołek :P
4. sceny spaceru Chandlera i Joeya z małym Benem ( bieg za autobusem)
5. sceny kiedy Phoebe pojechała taksówką z Joeyem i Rachel do domu swojego ojca
6. plan zdjęciowy Marcela
7. sceny kiedy Joey i Chandler zwiedzają Londyn
8. sceny kiedy Ross gra w rugby ze znajomymi Emily (chyba)
9. raz też była scena kiedy wszyscy Przyjaciele szli ulicą kojarzę tylko, że Phoebe rzuciła wtedy jakimś żartem do Chandlera z którym czekała ileś tam minut ;)
tyle pamiętam
zapewne jeszcze jak mały ben uczył się jeździć na rowerze. a scena o której piszesz nr 9 to było nawiązanie do stringów chandlera :)
To jak Ben uczył się jeździć na rowerze było kręcone w studio :) Jeszcze 5 i uznam :)
może scena jak emily i ross szli pokazać monice budynek, w którym mieli się pobrać?
ewentualnie jak wiewiórka prześladowała phoebe ubraną w futro
scena jak phoebe odwoziła poranionego psiaka byłej żony swojego ojca (cóż za pokręcona relacja)
scena jak phoebe i rachel idą ulicą i mijają wystawę pottery barn
scena jak chandler i monica wracają z imprezy u niego
scena gry w tenisa tej dwójki z szefem chandlera i jego żoną
w zasadzie nie jestem pewna, które były w studiu, a które nie, więc wymieniam te, które w serialu dzieją się na świeżym powietrzu :) jak coś to koryguj
i chyba jeszcze scena, w której Elizabeth rzuca w Rossa balonami z wodą po zerwaniu
pustynia kiedy Joey kreci swoj wielki film a potem jedzie do Las Vegas
sceny z planu z Julia Roberts i Jean Claude Van Dammem
scena z julią roberts i van dammem już była wymieniona (plan zdjęciowy marcela)
Wiem, ale nie wiem czy to liczy razem ;P
a jeszcze wracajac do tego odcinka to Ross z Marcelem kiedy byli na "pozegnalnym" spacerze ; )
tia, wtedy dużo działo się na zewnątrz. a co ze sceną, jak dziewczyny pokazują reszcie vana?