Delta Dawn
Jakiego języka uczył się Ross, kiedy chciał pomoc Rachel zdobyc mieszkanie?
20 tys. dolarów?
Chandler po ślubie całował się z jeszcze dwoma innymi kobietami. Z jakimi i w jakich okolicznościach?
1. z panną młodą podobną do Moniki
Chandler myślał, że stracił aparaty ze zdjęciami z wesela więc żeby Monika nie była zła wymyślili z Rossem, że wbiją się na inne wesele i porobią parę zdjęć a Mon się nie zorientuje ;)
2. kiedy pracował w Oklahomie pocałowała go jego współpracownica, która chciała z nim nawiązać romans
jaki brzmiał nagłówek e-maila, który otworzył Chandler na komputerze Rossa i spowodował, że wirus skasował referat, który miał przedstawić na konferencji na Barbadosie?
Nagie fotki Anny Kurnikovej :D
Jak nazywał się układ taneczny Rossa i Moniki?
Jeżeli moja odpowiedź jest poprawna, to pytanie brzmi: kto, wg Joeya, przeprowadził Żydów przez pustynię?
Aha, możliwe. Mogło mi się pomylić, bo pamiętam, że był taki wątek, że próbowali "to" robić, ale cały czas ktoś im przeszkadzał.;D
Hm chodziło mi o to że w jedną noc zrobili to siedem razy :) ale może źle sformułowałam pytanie więc ty zadaj następne :)
Tak. Ogólnie nie zauważyłem drugiej strony i myślałem że ten post jest ostatni :D Sorry
Nic się nie stało.;)
Teraz chyba pytanie użytkownika 'popoerdolona' obowiązuje.
Chodziło mi o to, że wybrał tom z hasłami na literę W, bo zainteresowało go "wymiotowanie" :)
Bo wszystkie ważne decyzje dotyczące firmy w której pracowała podejmowano "przy dymku"
Podaj numer mieszkania "obrzydliwego Golasa" w którym po jego wyprowadzce zamieszkał Ross.
"It's not easy being green"
Jaką piosenkę śpiewała Monica, gdy tańcząc w łazience zaczepiła się włosami o zasłonę prysznica?
Phoebe zmyśliła i powiedziała Rachel przez telefon (żeby ta wysiadła z samolotu), że coś jest nie tak z lewą "filandżą", ale to raczej nie o to chodzi.
Dokładnie 3B jest to wyraznie zaznaczone w odcinku 15 sezonu 5.
Popoerdolona podała nie prawidlową odpowiedz.
Bez książek Nory Bing.
Z jakiego innego serialu znany jest aktor, grający pierwszego właściciela Central Perk?
Pionową czarną linię (sztuczka: pomalować czarnym flamastrem brzeg monety i powiedzieć drugiej osobie: założę się, że nie uda ci się "przejechać" bez oderwania monety od czoła do brody) ;)
Jak nazywał się teleturniej, który miał prowadzić Joey?
pytanie było o mieszkanie obrzydliwego golasa. taki był numer, gdy ten tam mieszkał. zobaczcie odcinek kiedy Ross puka do jego drzwi.
Jako wielkiego kartofla z nogami i rękami??? Nie wiem czy to dobra odpowiedź.
Jak nazywa się syn Janice którego urodziła w tym samym odcinku co Rachel córkę?