Delta Dawn
Jakiego języka uczył się Ross, kiedy chciał pomoc Rachel zdobyc mieszkanie?
Z sezonem 4 i jego głową kojarzy mi się tylko to :) Ale czy to był magiczny trick ? :)) No nie wiem, ale może zadaj pytanie ?
Dumam nad tym napisem w metrze, a przy okazji robię notatki do następnych pytań wymieniankowych :) Staram się,żeby pytania się nie powtarzały. I nie były za proste, bo tu sami SPECE! :)
Coś się zacięło i myślałam, że parokrotne kliknięcie pomoże, niestety pomogło nie tak jak chciałam ;)
Czekam,aż agrest potwierdzi moją odpowiedź i zadam pytanko :)
Ok, jeśli nie chodziło o BL'KER, to agrest mnie poprawi i będziemy dalej szukać, tymczasem kolejne pyt.:
Wypisz wszystkie sceny z tańcem/ruchem tanecznym :) Jeśli przyjaciele tańczyli wspólnie, bądź na jednej imprezie, to liczymy to jako jeden.
Osobiście naliczyłam 18 przypadków.
1. układ moniki i rossa
2. taniec joey'a z triggerem
3. lekcje stepowania
4. taniej joey'a przed przesłuchaniem do musicalu
5. tańce w fontannie w czołówce
6. taniec joey'a na weselu rossa i emily
7. taniec moniki i richarda na weselu barry'ego i mindy
8. taniec chandlera jak udobruchał monikę w szpitalu
9. taniec chandlera jak mówił, że nie będzie tańczył na weselu rossa, bo na weselach podrywa się laski, a on w tańcu wygląda tak...
10. taniec chandlera na jego weselu z moniką, kiedy to ukradł ruchy jej tacie
11. taniec rossa na stole, jak rachel wypowiedziała jego imię przez sen
12. taniec podczas deszczowej piosenki w viva las geyas
13. taniec rossa i susan podczas jej wesela z carol
14. taniec joey'a podczas spektaklu freud!
15. taniec rossa i dziewczyny z punktu xero
16. taniec rossa i rachel do nieprzyzwoitej piosenki śpiewanej emmie
17. taniec rossa z wieloma dzieciakami na weselu moniki i chandlera
18. taniec rachel i moniki podczas imprezy na studiach rossa
to tak na szybko, myślę, że można by tu jeszcze więcej wyszukać
w ostatnim odcinku jest stwierdzenie, że w mieszkaniu moniki każdy z szóstki przyjaciół kiedyś mieszkał. wymieńcie kto i kiedy dokładnie
19. Króliczki, które tańczyli goście na 35 rocznicy ślubu rodziców Rossa i Monici
Tak ten napis albo cała nazwa ulicy, ktora tez była na ścianie ; )
1. Phoebe mieszkała z Monicą wtedy kiedy Rachel zaręczała się Barrym i wteyd kiedy miała pożar w mieszkaniu
2 Joey z Chandlerem kiedy wygrali zakład i Chandler kiedy związał się z monicą
3. Rachel z Monica od ucieczki ze swojego ślubu do zwiazku Monici z Chandlerem i wtedy kiedy był pożar u Phoebe
4. Ross mieszkał u babci kiedy uczeszczał na kurs tanca
A. Taniec kobiety wykonany w mieszkaniu Joeya i Chandlera
B. Taniec zespołowy w rytm pewnego hitu
C. Taniec Rossa z kimś
D. Taniec, po którym jedna z dziewczyn się obraziła
E. Taniec z pewnym atrybutem
:)
21. taniec Chandlera na korytarzu podczas jego wesela
22. taniec Chandlera na stole kiedy Rachel powiedziała ze Monica spotyka sie z kimś kto jest dobry w lóżku
23. Ross zdaje się robił też robota
24. taniec Guntera i innych na urodzinach Rachel
25. nie wiem czy popisy Rachel jako cheerleaderki można zaliczyć jako taniec ? ;P
Pozwolę sobie zadać następne pytanie ;>
"Kto jest kim wśród podludzi?" - czego to jest tytuł, o czym to było i kto to wymyślił ?
b. YMCA Monica z reszta pracownikow jadlodajni
a. Phoebe dla Chandlera kiedy udawali ze sa na randce
Nie, nie, w C. Ross tańczył z jedną ze swoich dziewczyn :) Reszta przyjaciół to widziała :)
E. Nie...taniec wykonywał Chandler mając w ręku coś zwiewnego... (było tylko powiedziane,że tańczył) :)
ten z obraziła się to chodzi o to kiedy Monica miała różowa bluzke i nasladowała ruchy Chandlera na stole ktore opisałam juz wyzej ?
Oba tropy niewłaściwe :)
W E. Taniec Chandlera widziała Monica
W D. Monice baaaardzo nie podobał się podkład do tańca
trudno ;P wiecej nie zgaduje, jak znajdzie sie ktos kto wie to dopisze
a my z siostrzyczka mamy juz 31 ; P
wiec powtorze swoje
"Kto jest kim wśród podludzi?" - czego to jest tytuł, o czym to było i kto to wymyślił ?
To powiedziała Phoebe do przyjaciół na przyjęciu Jacka i Judy. Był to rzekomy rejestr osób, którzy zbyt krytykują innych (akurat w tym przypadku Parkera).
Która z dziewczyn usłyszała od mężczyzny, że lubi być oglądana rano bez makijażu?
Co do D. i E. poczekam na Mateusza, moze odgadnie :) Jeśli nie, to wyjaśnię sama.
Nie było mnie jakiś czas a tu takie rzeczy się dzieją :) Muszę wszystko przeczytać po kolei, poukładać i spróbuję odgadnąć :)
Zacznę na szybko od C - czy jest to sytuacja kiedy tańczył z Rachel śpiewając Baby got back a reszta stała w drzwiach i to widziała ? :)
W D chodzi może o taniec walentynkowy gdzie przestali tańczyć bo na nagranej piosence były życzenia Janice od Chandlera ? :) O to chodzi ? :)
C. Taniec Rossa z kimś / Ross tańczył z jedną ze swoich dziewczyn :) Reszta przyjaciół to widziała :)
D. Taniec, po którym jedna z dziewczyn się obraziła / Monice baaaardzo nie podobał się podkład do tańca
E. Taniec z pewnym atrybutem / Taniec Chandlera widziała Monica / taniec wykonywał Chandler mając w ręku coś zwiewnego... (było tylko powiedziane,że tańczył) :)
i aktualne pytanie
"Która z dziewczyn usłyszała od mężczyzny, że lubi być oglądana rano bez makijażu?"
Znaczy się Do Chandlera - odcinek z miksem i skarpetkami królikami :) (nie wiem czy był już wymieniany) ale Monica się wtedy obraziła poniekąd :))
O dzięki za uporządkowanie - zrobię sobie kawkę i biorę się za rozwiązywanie :)
D. Brawoooo! Chandler tańczył z Monicą, aż w tle pojawił się głos Janice.... i romantyczny nastrój prysł
to coś zwiewnego to były wstążki. chandler powiedział, że tak dla niej zatańczył po znalezieniu kajdanek