PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352707
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Znani aktorzy

ocenił(a) serial na 9

Tak sobie oglądam to ostatnio na Comedy Central i widzę tam zdarzały się wystepy aktorów którzy obecnie są bardzo znani.
Wyłapałem że grali tam np. Reese Witherspoon, Ben Stiller, Robin Williams, Hugh Laurie czy Jean-Claude Van Damme .
I moje pytanie brzmi kogo jeszcze można spotkać w tym serialu?

użytkownik usunięty
POLfan

Bruce Willis na przykład, pojawia się w dwóch odcinkach. Tate Donovan jeszcze. I kilku innych, ale na chwilę obecną więcej sobie nie przypomnę. :)

użytkownik usunięty

Winona Ryder była jeszcze.

POLfan

Julia Roberts,Alec Baldwin,Sean Penn,Brad Pitt
także mi.in. Jane Lynch, ale nie jest az tak znana

wszyscy gościnni aktorzy sa tutaj http://www.filmweb.pl/Przyjaciele/cast/guest

ocenił(a) serial na 10
POLfan

Robin Williams a w którym odcinku był Robin Williams, bo sobie go nie przypominam.

ocenił(a) serial na 10
raVadrian

Nie pamiętam numeru, ale w czasie kiedy Monika była z milionerem i myślała, że jej się oświadczy. Na samym początku odcinka kiedy ma powiedzieć ekipie o co mu chodziło, do kawiarni wchodzi Robin Williams i Billy Cristall :) to chyba 2-3 sezon

POLfan

George Clooney, Noah Wale, Elle Macpherson, Tom Selleck, Rebecca Romin Stamos, Ben Stiller, Christina Aplegate, SUsan Sarandon, Dany De Vito, Jennifer Grey, CHris Isaak, Anna Faris, Isabella Rosselini, mogłabym w nieskonczoność :)

ocenił(a) serial na 10
POLfan

Bruce Willis, Julia Roberts, Jean - CLoude Van Dame, Billy Cristal, Robin Williams, Susan Sarandon, Brad Pitt, Winona Ryder, Reese Witherspoon, Denis Richards, żona Stinga :D, Jeff Goldblum, Gary Oldman, Anna Faris, Salma Blair, Charlie Sheen, Izabella Rosselini, ralph Lauren, Danny DeVito, Jon Lovitz, Charles Heston, Sean Penn, David Arquette, Alec Baldwin, Ben Stiller, Jennifer Coolidge, Adam Goldberg, Christina Applegate, Freddie Prinze Jr, Dakota Fanning, Hugh Laurie, T.J. Thyne, George Clooney, Aisha Tyler, Jon Favreau, Paul Rudd, Noah Wyle, Kathleen Turner, Kristin Davis, Helen Hunt, Dermot Mulroney,

sorry za błędy w nazwiskach :)