PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 354 tys. ocen
8,2 10 1 353985
8,6 47 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

juz od poniedzialku

użytkownik usunięty

juz od poniedzialku nowa seria w tvn7 super

ocenił(a) serial na 10

Pewnie, że super. Nie mogę się już doczekać :D

ocenił(a) serial na 9
meell

Fajnie ze to leci tylko szkoda ze nie widzialam poprzednich sezonow:-(

ocenił(a) serial na 10

jak dobrze ze akurat weszlam na strone...jeszcze bym przegapila
a ktora to juz seria? bo juz sie zgubilam

anktom200

sezon 10, ostatni. czyli radosc bedzie trwala krotko bo raptem ile to dni...?

ocenił(a) serial na 10
goha_artyha

Jest 18 odcinków. 21 marca powinno się skończyć. Buuu. Cóż za szybkie rozstanie.

meell

Polecam eMule :)

Wlasnie sciagam siodmy sezon. Najlepsze jest to, ze nie ominie was zaden odcinek. Mozna ogladac kiedy sie chce i ile sie chce, kazda scene powtorzyc itp.

A sam serial jednym slowem WYPAS :D

ocenił(a) serial na 10
KoOgeS

noo nareszcie ;) taka długa przerwa ;x
hmmm.
mam nadzieję, że za jakiś czas znowu puszczą od początku xDD <33333

ocenił(a) serial na 10
Karolinka_5

Nie sądze. Chociaż mam taką wielką nadzieję, ale są małe na to szanse raczej. Ale bardzo bym chciała, żeby puścili znowu wszystko od poczatku :)

użytkownik usunięty
KoOgeS

Mam pytanko do Ciebie? Czy te odcinki na emule sa ponumerowane, czy sa moze tytuly odcinkow, ( zeby wiedziec na przyklad ktory sezon sie sciaga), bo kiedys prosilem jedna osobe zeby mi sciagnela sezon 10 , ale odpowiedziala mi ze sa jakies dziwne numery i niewiadomo co jest co. Z gory dziekuje

Oczywiscie, tylko nie nalezy szukac w wyszukiwarce w emule, ale skopiowac link ze strony. Jest wiele roznych stron z linkami emule. Mozesz sciagnac kazdy sezon bez najmniejszych problemow. Dostepna jest rowniez wersja z dubbingiem na stronie http://www.osiolek.com/ . Oczywiscie wersje anglojezyczne sa latwiej dostepne, ale z polska tez nie ma problemu. Tak w ogole to do sciagania innych rzeczy polecam siec Direct Connect (z powodu super predkosci), ale to juz zupelnie inna sprawa...

Pozdro

użytkownik usunięty
KoOgeS

Dzieki bardzo za odpowiedz.Mam nadzieje ze teraz sobie poradze ze sciagnieciem sezonow. Pozdrawiam.

Chodzilo mi oczywiscie nie o wersje z dubbingiem lecz z lektorem... Cos mi sie powalilo :)

Poza tym nie ma sprawy, trzeba sobie pomagac.

KoOgeS

no właśnei ejst 18 odcinków a tak naprawde jest 20 odcnków i w ostatnich dwóch rechel i ros zostaja ze soba, to czemu tego nie puszcza na tVN7??

ocenił(a) serial na 10
MartaS

Puszczą dwa ostatnie (19 i 20). Nie dadzą 17 i 18, czyli odcinków, w których wspominane są najlepsze sceny. Stąd 18 odcinków. Przynajmniej tak wynika z opisów na stronie TVN7. Ten podsumowujący odcinek jest ciekawy, ale można bez niego żyć. A jak nie można, to jest dostępny na eMule ;)