quizik http://www.zimbio.com/quiz/O6sFuc_NvOh/Friends+Character
mi wyszło, że rachel
Hej! Jestem Joey, zawsze myślałem, że bliżej mi do Chandlera. Chudnę, tyję, stworzyłem związek z najlepszą kumpelą. Widać mam siekę w głowie albo ten quiz można o kant dupy potłuc :)
no wiesz, to quiz internetowy, myślę, że takich nie można traktować zbyt poważnie :) tylko jako zabawę. ja też się z rachel nie utożsamiam... tak szczerze to jest dopiero na czwartym miejscu w moim prywatnym przyjaciołowym rankingu
Jestem Phoebe. To dosyć dziwne ale akceptuję. Mój pociąg myśli stoi zawsze na odpowiedniej stacji. Jestem najlepszym tekściarzem jakiego znacie ("Smelly Cat", hello!)
Ja zawse chcialem byc Phebe (chociarz jestem facetem XD), zato ten quiz tak jak moi znajomi uwaza ze najbardziej przypominam Joey'a :P
Nie musiałam nawet go robić, bo i tak wiedziałam. Ale mimo wszystko się potwierdziło - Monica! :D
Ja też jestem Chandlerem :) chociaż zawsze mi sie wydawało że jetem połączeniem jego i Monici z przewagą Monici
Ja się nie zdziwiłam, że Chandler. Moje żarty opierają się na sarkaźmie i 70% moich wypowiedzi zawiera właśnie trochę tego. Zawsze mam poczucie, że musze wszystkich rozśmieszyć i cały czas rzucam sucharami/żartami. Nie byłam zaskoczona xd