jaki inny serial komediowy polecacie, ktory jest na podobnie wysokim poziomie jak friends?
Polecam:
-Trzecia planeta od słońca(3rd Rock From the Sun)
-Skrzydła (Wings)
-Drew Carey
-Różowe lata 70-siąte (That's the 70s Show)
-a może nawet Sześć stóp pod ziemią (Six feet under).
Wszystko jest dostępne na mule, pozdrawiam
CZy ktoś ma jeszcze jakieś inne propozycje ;-) ?
Tytuł polski "tragikomiczny", ale zawsze się uśmiałam ;]
http://www.filmweb.pl/Tragikomiczne+wypadki+z+%c5%bcycia+Titusa+2000+o+filmie,Fi lm,id=103469 [www.filmweb.pl/Tragikom...]
How I met your mother w stylu Friends, z odcinka na odcinek lepszy
My name is Earl
oraz Heroes.
Nie wiem, czy jest na tak wysokim poziomie co "Friends" ( bo oni sa najlepsi ), ale ja proponuję "What I like about you" ("Siostrzyczki") :) :D Też fajny i zabawny serial.
do mnie trafia serial "dwóch i pół" ale szczerze mówiac nie wiem czy ktorykolwiek tu wymieniony serial dorównuje Przyjaciolom...
Nie ma leprzego serialu od friends . Friends żądzi!!! chyba ze rozowe lata 70-te
ach, "Tragiokomiczne wypadki z zycia Christphera Titusa" byly boskie... Jestem w stanie uznac ze bardziej mnie smieszyl niz Friendsi choc ich uwielbiam :D Hasła ojca Titusa wymiataja!!!
aha, no i nie wiem czy to tez mozna uznac za serial o jakie ci chodzi, bo jest animowany, ale leze ze smiechu jak go ogladam, wiec go podam :D Chodzi mi o "Głowę rodziny" (Family Guy)
Ja lubię 'Two and half', 'Drew Carey Show' i 'Just shoot me!' - to ostatnie chyba najlepsze. Ale już na przykład 'Joeya' nie polecam. Zdecydowanie nie to samo co 'Przyjaciele', niestety... ;(
Pozdrawiam
Oprócz Friends pośmiac sie można (mniej lub bardziej, ale nigdy tak jak z Friends niestety) z kilku seriali
"Wings"- chyba pierwszy sitcom jaki poszedł w wolnej polsce:)śmieszny do dziś, mimo że ma chyba z 15 lat.
"Dharma i Greg", komicznie dobrana para,
"Mad about you" też staroć, z świetną Helen Hunt i Lisą Kudrow w epizodach.
"The 70's show" niezły pomysł i fajny klimat
Ogólnie współcześnie z serialami wielka bida, nie powstaje nic dobrego, wszystko co śmieszne ma przynjamniej dekadę na karku:/