Pierwsze 2 odcinki nie były takie złe,natomiast jeżeli chodzi o humor to w 13 Posterunku jego było,więcej powiem szczerze,ale jak zobaczę jeszcze więcej odcinków w Niedzielę,to może będę miała wyższą ocenę =)
Serial nie jest zly.Mamy tu typowego Pazure czyli jego standardowe miny i ta intonacja glosu ;)
Pozatym Orleanska to strzal w 10.Niesamowicie wyglada i gra o niebo lepiej od tej Mariety Zukowskiej.
Pozatym wkoncu jakis typowo komediowy serial a nie tylko Barwy nieszczescia,Pierwsza mdłosc czy te wybryki natury typu szkola,dlaczego ja ...
Wymienione seriale są teraz oglądane głównie przez młodych ludzi, szczególnie płci pięknej, i dla jaj, czyli traktowane, jak seriale komediowe, co widać po komentarzach w internecie. Inna sprawa, że to zapewnia zyski twórcom i utrwala mizerię w tv, a w związku z tym często i w kinie, chociaż coraz częściej powstają pozytywne wyjątki.
Co do oceny Przypadków Cezarego P., to zgodzę się, że ocena między 6/10, a 7/10 jest jak na razie dobra. Zobaczymy, jak serial się rozwinie, ale jestem umiarkowanym optymisto - tzn. myślę, że szału nie będzie, ale będzie to sympatyczny, dość zabawny serial.