bardziej sztucznego i wymuszonego aktorstwa jak pazury to w zyciu nie widzialem
Ciężko się nie zgodzić.W 13 posterunku był jeszcze młody i te jego wygłupy były w miare zabawne i naturalne a tutaj Pazura próbuje identycznie odwzorować tamtą postać przez co tego "serialu" nie da się oglądać bez zażenowania.
Tak się składa, że wyjątkowo oglądałem tą scenę.Niestety, nie widziałem w niej nic zabawnego.Wręcz odwrotnie-posmutniałem jeszcze bardziej...
@kamil665544 w zupełności się z tobą zgadzam na tak sztucznego czarka aż przykro patrzeć.
zbieg okolicznosci, ale jedyne 5 minut jakie wytrzymalem na tym serialu przypadło akurat na ta scene w sklepie i pozniej jazde rower. I to co on tam pokazal zmusiło mnie do zmiany kanału w telewizorze
Co wy chcecie????Serial jest fajny.Nie taki sztuczny jak się wam wydaje.Ma niską oglądalność dlatego że jest zła pora emisji.Bo nastolastki wolą oglądać pierdoły takie jak trudne sprawy,dlaczego Ja i Szkoła.
Takie zakały telewizji jak Trudne Sprawy/Dlaczego Ja? są lepsze niż Pazura, który gra w takich durnych serialikach.
Widziałem jeden odcinek i nie jest tak źle jak to sugeruje autor, ale dobrze też nie jest. A szkoda, bo zapowiadało się ciekawie i emisja w TV Puls dawała nadzieję na coś lepszego niż codzienne produkcje TVNu czy Polsatu. Tak jak już powiedziano, Czarek próbuje kopiować swój humor z 13 Posterunku, co w tej konwencji i u aktora prawie 20 lat starszego wprawia raczej w zażenowanie niż wywołuje śmiech. 13 Posterunek uwielbiałem i mogę oglądać dalej, ale na ten serial po prostu szkoda czasu.
Jak nie widziałeś to pooglądaj sobie hity polsatu, mam na myśli "Dlaczego ja" itd. jedyna rożnica to tytuł w tych "serialach".
jedna roznica, żadna z wystepujacych tam osob nie sili sie na to zeby nazywac ich aktorami.