PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=833032}

Przysięga

Yemin
2019 -
5,6 561  ocen
5,6 10 1 561
Przysięga
powrót do forum serialu Przysięga

Świetny

ocenił(a) serial na 10

Ten serial jest naprawdę świetny czekam aż będzie przetłumaczonych więcej odc na ang ♥

ocenił(a) serial na 1
Kasiabez

Ty tak na poważnie? Emitują to w TVP1, takiego szrota dawno nie widziałem. Przez 10 minut koleś gapi się w ścianę i rozmyśla, a odcinek trwa minut 20. Serial dla żółwi chyba... akcja nie posuwa się wcale, tylko się patrzą na siebie jak opóźnieni na umyśle.

fizzlymike

haha, coś w tym jest

ocenił(a) serial na 10
fizzlymike

Trwa ponad 40 minut... zsnim.napiszesz bzdurę sprawdź

fizzlymike

Lepiej bym tego nie ujęła. Główna bohaterka zachowuje sie jak osoba niepełnosprawna. Gapi się w przestrzeń i wywraca oczami - i tak przez pół odcinka. Nie da się tego oglądać.

fizzlymike

To jakaś komedia niby zakochani a nie są w stanie porozmawiać ze sobą. Ich rolę są bardzo wymagające bo nie wyobrażam sobie grać tyle odcinków jedno i to samo czyli gapic się na siebie. Dobrze, że ta druga para bardziej żwawa. Czy tak wyglądają relacje międzyludzkie w Turcji? Ja pierdziele kto pisze scenariusz do tego.

ms88

Też się nad tym zastanawiam. Ogladałam kiedyś starszą produkcje ( też serial) gdzie były pokazane sceny w łóżku. Tu film z 2019 a nawet pocałować się nie potrafią :)

ocenił(a) serial na 3
Kasiabez

ale ten serial to najgorszy z tureckich jakie oglądałem.