Ten serial jest naprawdę świetny czekam aż będzie przetłumaczonych więcej odc na ang ♥
Ty tak na poważnie? Emitują to w TVP1, takiego szrota dawno nie widziałem. Przez 10 minut koleś gapi się w ścianę i rozmyśla, a odcinek trwa minut 20. Serial dla żółwi chyba... akcja nie posuwa się wcale, tylko się patrzą na siebie jak opóźnieni na umyśle.
Lepiej bym tego nie ujęła. Główna bohaterka zachowuje sie jak osoba niepełnosprawna. Gapi się w przestrzeń i wywraca oczami - i tak przez pół odcinka. Nie da się tego oglądać.
To jakaś komedia niby zakochani a nie są w stanie porozmawiać ze sobą. Ich rolę są bardzo wymagające bo nie wyobrażam sobie grać tyle odcinków jedno i to samo czyli gapic się na siebie. Dobrze, że ta druga para bardziej żwawa. Czy tak wyglądają relacje międzyludzkie w Turcji? Ja pierdziele kto pisze scenariusz do tego.
Też się nad tym zastanawiam. Ogladałam kiedyś starszą produkcje ( też serial) gdzie były pokazane sceny w łóżku. Tu film z 2019 a nawet pocałować się nie potrafią :)