PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=532929}
6,4 4,6 tys. ocen
6,4 10 1 4591
Przystań
powrót do forum serialu Przystań

Nowy serial Przystań jest dla mnie duzym zaskoczeniem - miłym zaskoczeniem:) Niespodziewałam się że tak mnie wciagnie ten serial. Część, tutaj pisze że fabuła prosta, dialogi również, że jakieś błędy - mimo to jest w tym serialu coś co przyciaga - że juz mam tak dobra ogladalność:) I tak po namyśle stwierdzam:)
1. Piękne krajobrazy gizyckiej przyrody, jezior i zachodów słońca/ głównie w końcówce filmu:)ehhh..tym bardziej za oknami mamy ziąb i zbliżajacą się zime - w sam raz serial na właśnie takie jesienne wieczorki:)
2.Bohaterowie - nowe twarze, znane twarze - docenieni aktorzy a także znane kiedyś i teraz powracajacy:)
- Marek Bukowski "Grzegorz" uwielbiałam tego aktora, i dla niego ogladałam seriale/Dom, Pożegnanie z Marią itp:)/ Świetny aktor, przystojny i nadal taki jest - ciesze się że powrócił:)
- Kinga Ilgner "Wiola" - b. dobra aktorka teatralna, do tej pory nieznana szerszej widowni. Fajnie zagrana postać takiej buntowniczki wieku - jednocześnie poważnej a zarazem młodej duchem kobitki - nawiazującej romans z młodszym chłopakiem:)Bez takiego nachalnego właśnie ukazywania romansu - fajnie się na nich patrzy:)
- Marcin Sianko -również nieznany aktor teatralny do tej pory:) Jest dla mnie takim moim odkryciem:)Wzbudza niesamowita sympatie i mimo kalectwa widac walkę i taki pozytywny optymizm. A do tego przystojny:)

- Sonia Bohosiewicz "Alicja" -rola bardzo prosta ale mimo to udało się tej aktorce zagrać tak, że z miłą chęcią sama bym się zwierzyła jej:) Tak jak wielokrotnie Grzegorz. A propo - też się jej niedziwię że sie "zabujała":)
Ci aktorzy zdecydowanie dla mnie na 6+:)Myślę że daja dużo temu serialowi:)
Pozostali:)/nowi/zawsze co nowe to ciekawe i przyciaga. Jest powaga, jest dowcip i młodość - do wyboru dla każdego:)

3. Każdy odcinek to jakaś zamknieta fabuła wydarzenia, tak że nie musimy sie męczyc przez parenaście odcinków az się coś wyjaśni:) Mamy happy juz w końcówce:)Jak nam się coś nie spodoba to nie ogladamy prze kolejne tygodnie:)

4. Muzyka - piosenka w nowej aranżacji Goniąc Kormorany - P. Szczepanika - kocham tę piosenkę:) Jest taka mazurska i lepszej bym sobie nie wymarzyła....słuchając jej -już jestem na Mazurach:)

5. I jeszcze mnóstwo......Ogólnie mam nadzieję że bedzie II SERIA:)