PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479830}

Punkt krytyczny

Flashpoint
2008 - 2012
7,6 2,8 tys. ocen
7,6 10 1 2846
Punkt krytyczny
powrót do forum serialu Punkt krytyczny

widziałem 13 odcinek 3 sezonu, ale on nic Nam nie mówi czy będzie ciąg dalszy czy mamy sami się domyślać co będzie dalej z Edem czy przeżył i co z oddziałem 1
Z góry dziękuje za odpowiedzi

użytkownik usunięty
mikimisz

Dokładnie, teraz trzeba czekać do 4 serii(o ile powstanie). I to jeszcze w takim momencie zakończyć sezon ! Ciekawe, czy ten delikwent chybił...

ocenił(a) serial na 7

Dziwne, ostatni odcinek 3 sezonu będzie w lutym...

ocenił(a) serial na 9
mikimisz

najnowsze odcinki udostępniam na bieżąco na chomiku:) Nazwa mojego chomika to: zniwiarz1006. Z uwagi na regulamin nie mogę podać bezpośredniego linku. Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 10
mikimisz

sezon 4 został zamówiony już w czerwcu zeszłego roku, nie wiem kiedy Kanadyjczycy mają zamiar zacząć go puszczać, ale Amerykanie planują pierwsze odc. 4 sezonu puścić latem tego roku, poprzedzając je 6 odcinkami 3 sezonu których jeszcze nie wyemitowali w Stanach

mikimisz

Numeracja odcinków jest kompletnie pomieszana.
3 Seria miała 22 odcinki, na iTunes dostępne 16, na filmweb kolejność zupełnie z kosmosu.
Stacje numerują do 13 odcinka...
masakra :)

ocenił(a) serial na 10
fwvip

bo Kanadyjczycy drugi sezon "rozbili" na dwie części po 9 odcinków ( zaczęli tą drugą partię 9 odcinków najpierw emitować jako sezon 3 ale potem się z tego wycofali dzieląc 18 odcinków sezonu 2 na "Volume 1" i "Volume 2"), amerykanie natomiast wyemitowali 9 odcinków drugiej części 2 sezonu jako sezon 3 - stąd wg numeracji stacji kanadyjskiej 3 sezon ma 13 odc. a wg, amerykańskiej 22...